Angel sound-názor

50
21.4.22 17:50

Angel sound-názor

Ahoj, jaký máte názor na angelsound? Ano či ne? Jsem 14tt a jsem hrozná stresařka, jsem po ivf a neustále se bojím. Ale zároveň bych nechtěla tomu malému ublížit tím angelssound. Takže mě zajímají vaše zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11824
21.4.22 17:59

Používala jsem cca 1× týdne celé těhotenství…na dceři nepozorují žádné následky..na druhou stranu sama bych si ho nekoupila, ale zapůjčila mi ho kamarádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
21.4.22 18:14

@Dobii brala jsem z druhé ruky. Chytla jsem komanda ve 13/14 tt a první pohyby 16tt. Použila jsem ho tak 5×? Z domu šel nějak 24tt když už jsem ho nějaké tri týdny nepouzila kvůli pravidelným pohybům. Důvodem byly potraty a měsíc mrtve embryo o kterém jsem nevěděla a myslela ze je stále vše Ok. Použití jednou nebo dvakrát týdne na chvilku mi prijde Ok, každý den se snažit najít a vrtat se tam kdo ví jak dlouho mi prijde jako blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
21.4.22 18:20

Za mě kravina a vyhozený prachy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
21.4.22 18:57

Taky jsem byla po IVF, taky stresař. Ale jsem realista - pokud by se něco v první polovině těhu pokazilo, stejně s tím nic angelsound nebo jakýkoliv lékař nezmůže. Takže mě by to ani neuklidnilo. Měla jsem jiné mety - každá kontrola, pak 1.screening, 2.screening a pak období, od kterého by teoreticky lékaři byli schopni miminko zachránit.
Naštěstí bylo vše v pořádku. U druhého těhu (taky z IVF) jsem už ani skoro nesledovala, v jakém jsem týdnu, natož abych mimčo poslouchala skrz angelsound :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
21.4.22 19:04

Neměla jsem poprvé, podruhé ani teď potřetí. Chápu, že jsi po IVF stresařka, ale vžij se do situace, že u tak malého plůdku budeš pět minut rejdit po břiše a hledat srdíčko. To bude teprve stres, když ho nechytíš na první dobrou. Kašli na angelsounds a věř instinktu i mrněti. Pohodové těhulení přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.4.22 19:26

Nervák jsem hroznej, a právě proto jsem si to nekoupila. Nechtěla jsem se dostat do situace, kdy je mimino zavrtaný někde za rohem, a já ho hystericky hledám a nemůžu najít a přemýšlím nad nejhorším :think: stejně když už srdce nebije, tak se nedá nic dělat :nevim: ale přemýšlela jsem o tom, ne že ne, ale nakonec jsem si řekla, že je to v rukou Božích a nechala to osudu. Zatím ťuk ťuk dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.4.22 19:35

Já bych to moc nevyužila, v prvním trimestru bych nejspíš srdíčko nenašla ( a o to víc bych plašila) a pak bychom používala max pár týdnů, než sem začla cítit pohyby. Takže vyhozené peníze. Jak se znám, tak by mě to spíš víc stresovalo, kdybych nemohla srdíčko najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.4.22 19:37

Taky jsem stresař a nervák a mně tedy zachránil v těhotenství zdravý rozum. Poslouchala jsem každé ráno a večer jako rituál a hrozně mě to uklidňovalo. Měla jsem ho, ale až někdy od 18 týdne takže nebyl takový problém srdíčko najít. Jo a na dceři žádné následky nepozoruji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
21.4.22 19:38

Já jsem ho měla a moc mě uklidňovalo slyšet srdíčko. Věděla jsem, že je malá v pořádku. A přítel taky rád poslouchal. Takže za mě rozhodně ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.4.22 19:57

V prvním těhotenství jsem byla hrozný nervák a Angelsounds mě vždycky uklidnilo, byla úleva slyšet tlukot srdíčka. Pohyby jsem cítila až kolem 20.tt, do té doby jsem se uklidňovala tím ultrazvukem, jinak bych se asi zbláznila a dítě je úplně normální. Nevím, proč by minutový poslech měl něčemu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.4.22 04:59

Ja ho používala kdyz jsem cekala dceru-byla to,,novinka,,–koupila jsem ho ze zvědavosti a kdyz jsem mela slabou chvilku, tak jsem si srdíčko poslechla-ver, ze mala je zcela v poradku a nezanechalo to žádné nasledky.Ted jsem znovu tehotna-minuly tyden jsem byla na pohotovosti kvuli krvácení a protoze mi byl udelam jen bleskovy ultrazvuk-zadne jine vysetreni proc krvácení nastalo, vytahla jsem ho zas..Vzdy si jednou denne poslechnu zda srdicko tluce a jsem v klidu.Jsem taky hroznej stresar, vsechno vidim cerne, ale zaroven vim, ze co se pokazit ma se pokazí, ale pokud by se pokazilo zavolam doktorce a domluvim se na dřívější kontrole, ze mam treba pochybnosti-kdyby neco at se to resi co nejdrive..Vetsinou srdicko najdu hned a posloucham par vterin..Pro nekoho jsou to vyhozené penize, pro nekoho proste ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.4.22 05:16

Za mě taky ne. A když už, tak možná jednou týdně na pár vteřin. Ale to stejně ničemu nepomůže, když se má něco podělat, tak se podělá. Dost brzy jde srdíčko taky slyšet obyčejným stetoskopem, tak proč potenciálně ohrožovat dítě zařízením, na které nejsou pořádné studie.

• Citovat
  • Upravit
18648
22.4.22 06:00

Ano, když se to má pokazit tak se to pokazí. Já měla důvod v tom, ze 4 týdny jsem měla v břiše mrtvý plod a tělo nic nezaznamenalo. Kontroly po mesici atp. Kez bych měla možnost to tenkrát revizi vyřešit driv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.4.22 02:58

Já ho používala celé tehu někdy i několikrát týdně, ničemu to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí