Přístroj Angelsounds

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.11 13:57

Holky, a jak poznám, že slyším opravdu srdíčko? Je tam v břiše takový rachot, že fakt nevím… slyším žbluňkání, šelest nevím čeho, občas nějaké ťukání, ale nikdy ne tak dlouho, abych si byla jstá, že neposlouchám jn svoje kručení v břiše :( :oops: .

Jsem už v 17.tt, tak by to slyšet být mělo, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
102677
11.2.11 13:59

ahoj, tak v 17 týdnu stoprocentně - a srdíčko se nedá s ničím splést :nevim: ze začátku je to jako rychlé švihání bičem, pak už regulérní srdíčko - jako když pádí koník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.2.11 15:39

Mám jiný přístroj a slyšeli jsme vždy. Dá se i připojit k pc a nahrát.

Je volný a ještě je v záruce, kdyby měl někdo zájem :oops: Pardon zakladatelko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
11.2.11 15:52

Anonymní, zkus si to tady poslechnout, tak nějak by to mělo znít :-) http://www.youtube.com/watch?… - ono ještě záleží, kde máš uloženou placentu, ale obecně si myslím, že v tom 17 tt bys už měla srdíčko slyšet, jenže ono přes to škrudlání v bříše to nejde třeba slyšet, já bych to hlavně nezkoušela po jídle, prostě aby jsi měla prázdný žaludek předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
14.4.15 12:02

´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.7.15 21:45

Ahoj holky dneska jsem si poridila ten pristroj na polech srdicka…hned jsem ho vyzkousela ale nevim :nevim: jestli delam neco spatne nebo ne. Slysim jen sumeni a bublani a srdicko nemuzu najit.Je to normalni? Na kontrolu jdu az 31 tak nechci hned panikarit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.15 21:52

@tresnickalll Jaký jsi týden? Mě to kolikrát dlouho trvalo, než jsem srdíčko našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.15 21:53

Dalas něco mazacího pod to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.7.15 21:59

16tt jo davam indulonu…to by uz melo jit slyset ne? Spis me je divne ze tam sumi a zblunka a srdicko nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
21.7.15 22:05

@tresnickalll ja poradne slysela srdicko az po 20 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
21.7.15 22:07

@tresnickalll
a kde jsi hledala? :-) nejlepsi je na to utz gel, ktery paradne klouze a pomalicku jezdit hodne dole v podbrisku a v tomto tydnu to chce trpelivost, pamatuju se na sebe, jak jsem primo panikarila.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.7.15 22:12

@tresnickalll ja davala kokosovy olej a jezdit pomalinku.Urco najdes. Poprve to chce trpelivost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.7.15 22:15

No prvni jsem hledala pod prsama abych si zkusila jestli slysim i to svoje…no a v podbrisku prave citim jen sumeni zblunkani a nic vic :nevim:…tak nevim jestli mam volat doktorovi nebo pockat do toho 31 zas nechcu vypadat jak panikarka :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.15 22:15

@tresnickalll já mazala olivovým olejem, ten pěkně klouže, hledej ráno, podlož si pod zadek polštář a hledej těsně nad chloupky nad tou kostí ;) určitě najdeš :hug: Já poslouchala od 12tt ;) teď jsem 28tt a poslouchám jen když je málo pohybů, naposledy před 14 dny

• Citovat
  • Upravit
2328
21.7.15 22:18

@tresnickalll lehni, natahni nohy, namaz poradne brisko a hledej nad chloupky, jak pise anonymni.Ja ze zacatku taky vzdy nasla az dole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí