Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj, tak v 17 týdnu stoprocentně - a srdíčko se nedá s ničím splést
ze začátku je to jako rychlé švihání bičem, pak už regulérní srdíčko - jako když pádí koník
Mám jiný přístroj a slyšeli jsme vždy. Dá se i připojit k pc a nahrát.
Je volný a ještě je v záruce, kdyby měl někdo zájem
Pardon zakladatelko ![]()
Anonymní, zkus si to tady poslechnout, tak nějak by to mělo znít
http://www.youtube.com/watch?… - ono ještě záleží, kde máš uloženou placentu, ale obecně si myslím, že v tom 17 tt bys už měla srdíčko slyšet, jenže ono přes to škrudlání v bříše to nejde třeba slyšet, já bych to hlavně nezkoušela po jídle, prostě aby jsi měla prázdný žaludek předtím…
Ahoj holky dneska jsem si poridila ten pristroj na polech srdicka…hned jsem ho vyzkousela ale nevim
jestli delam neco spatne nebo ne. Slysim jen sumeni a bublani a srdicko nemuzu najit.Je to normalni? Na kontrolu jdu az 31 tak nechci hned panikarit
@tresnickalll Jaký jsi týden? Mě to kolikrát dlouho trvalo, než jsem srdíčko našla
16tt jo davam indulonu…to by uz melo jit slyset ne? Spis me je divne ze tam sumi a zblunka a srdicko nikde
@tresnickalll
a kde jsi hledala?
nejlepsi je na to utz gel, ktery paradne klouze a pomalicku jezdit hodne dole v podbrisku a v tomto tydnu to chce trpelivost, pamatuju se na sebe, jak jsem primo panikarila.. ![]()
@tresnickalll ja davala kokosovy olej a jezdit pomalinku.Urco najdes. Poprve to chce trpelivost ![]()
No prvni jsem hledala pod prsama abych si zkusila jestli slysim i to svoje…no a v podbrisku prave citim jen sumeni zblunkani a nic vic
…tak nevim jestli mam volat doktorovi nebo pockat do toho 31 zas nechcu vypadat jak panikarka
![]()
@tresnickalll já mazala olivovým olejem, ten pěkně klouže, hledej ráno, podlož si pod zadek polštář a hledej těsně nad chloupky nad tou kostí
určitě najdeš
Já poslouchala od 12tt
teď jsem 28tt a poslouchám jen když je málo pohybů, naposledy před 14 dny
@tresnickalll lehni, natahni nohy, namaz poradne brisko a hledej nad chloupky, jak pise anonymni.Ja ze zacatku taky vzdy nasla az dole ![]()
Holky, a jak poznám, že slyším opravdu srdíčko? Je tam v břiše takový rachot, že fakt nevím… slyším žbluňkání, šelest nevím čeho, občas nějaké ťukání, ale nikdy ne tak dlouho, abych si byla jstá, že neposlouchám jn svoje kručení v břiše
.
Jsem už v 17.tt, tak by to slyšet být mělo, ne?