Přístroj Angelsounds

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2939
16.9.10 07:33

Angelsounds

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, co používají/používaly Angelsounds ještě před 12 tt - Poprvé jsem slyšela srdíčko od 9+1 tt, ale stává se mi, že někdy ho najdu celkem snadno a pak třeba dva dny nic, potom zase jo, ale jen chvilkama (ztrácí se), atp., taky jste to tak měly, že jste srdíčko neslyšely na povel nebo jste ho vždy od toho 9 tt bez problémů našly? Mě napadlo, že se třeba schovává víc vzadu a proto nejde slyšet pokaždé… včera mě třeba strašně škruchtalo v břiše, tak to jsem třeba neměla vůbec šanci najít přes ty zvuky hlasitý, tak jsem se chtěla zeptat na Vaši zkušenost… A našly jste ho vždy na stejném místě?? Já zatím jo… děkuju moc za vaše příspěvky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
16.9.10 08:04

Já jsem ho pomalu nikdy nemohla najít :-)
Kamarádka vždycky přiložila a slyšela a já nic. :nevim:
Tak jsem musela pěknou dobu hledat a nebo počkat.Ale pak ten dusot kobylek byl parádní :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 08:13

Já ho neslyšela ještě vůbec :wink: a neříkám, že by to bylo ke prospěchu klidu :oops: dnes jdu na kontrolu tak jsem zvědavá zda bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.9.10 09:12

ahoj ja ho mam od 15tt a pokazde jsem slysela ikdyz nekdy hledam dela tak vzdycky najdu :lol: myslim ze 11tt je jeste brzo ale me ta vecicka strasne pomohla jsem po zamlklem tehu takze kdyz slysim mimiska tak jsem stastná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 09:24

NO mě to spíš nervuje když jsem ho ještě neslyšela, ale pokud vše bude ok, tak se dnes dr zeptám kde vlastně je :lol: neb naposled jsem byla na utz před 4 týdny…tak mi to na bříšku snad ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 09:28

kkattty, taky jsem po zamlklince, tak proto jsem si ho pořídila, taky si říkám, že je ještě brzy na to, abych ho slyšela vždycky úplně bez problémů a uklidňuju se tím :-)

yvanovna, jj, to jo, za to hledání to stojí :-) a v kterém si byla týdnu, když si ho nemohla najít?

maro1, a v kterém si týdnu? (mě se tady v práci nezobrazují metříky, pokud ho tam máš :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 09:31

Jsem v 11+5…byla jsem z toho dost špatná že jsem ho nenašla, a měla stach, že třeba není :srdce: snažím se to brát racionálně a být silná, dnes u dr se uvidí…snažím se nebláznit, ale znáte to. Říkám si, že se jen schovává. Co jsem našla a slyším, to je takové bublinkování (je to jiné než střeva) a za tím bublinkováním mi přijde jak bych občas něco slyšela. Ale jinak slyším jen své… :srdce: tak uvidíme dle mě i záleží jak prcek leží a kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 09:45

Jj, to je pravda, že je to individuální a vůbec nemůžem vědět, kde prcek zrovna plave, takže buď opravdu v klidu :palec: taky mám občas pocit, že srdíčko slyším jakoby z velké dálky, je to náročný ho najít a někdy se mi to taky fakt nedaří, třeba včera ani dnes jsem ho nenašla, tak pak mám tendence to zkoušet pořád dokola, snad ho odpoledne najdu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10783
16.9.10 10:02

Ahojky, taky mam Angelsounds a zacala jsem ho pouzivat asi od 14.tydne, srdicko jsem vzdycky nasla bez problemu. Taky mam pocit, ze je obcas slyset vic nahlas a nekdy jako z vetsi dalky, ale to asi zalezi na tom, kde miminko zrovna plave. Mozna ho pouzivas jen hodne brzo, pockej par tydnu a pak bys ho mela slyset uz pokazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 10:32

Lilie777, díky za odpověď, taky myslím, že ho používám brzo, proto je to tak proměnlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.9.10 11:43

ja kdyz jsem bla cv tom 15tt tak jsem ho vzdy nasla az dole proste tam jakoby kde je slepak nebo na druhe strane ,mimi je jeste male myslim ze ho pak uslysite az bude troska vetsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 12:21

Taky si myslím :-) a našla jsi ho vždycky na stejném místě? Já zatím jo… a ještě níž, než je slepák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 12:32

Jak je můj bývalý slepák :lol: tak tam má nějakou tepnu…a tu slyším, třeba se prcín schovává za jizvou :lol: jako u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 12:58

Maro1, i to je možné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
16.9.10 16:41

Tak jsem ho dnes našla :srdce: , teda hodně blbě a jen na chvilku, ale našla :dance: ale to jsem musela ještě předtím mimíse probudit, páč jsem hledala a pořád nic, tak jsem si prstem trochu popíchala bříško a hned tam byl :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí