Angličtina online dítě 10 let

80
20.5.24 16:26

Angličtina online dítě 10 let

Ahoj, prosím o rady - nemáte tip na nějakou skvělou vyučující / vyucujiciho na online angličtinu pro 10 leté dítě? Od 3 let chodí do Helen Doron, aj má samozřejmě i ve škole, ale chce se angličtinu učit ještě víc. Bydlíme na menším městě, nikoho tu nemůžu sehnat, tak jsem si říkala, že než zase někam dojíždět, zkusíme to tentokrat online. Děkuji za doporučení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2519
20.5.24 17:58
@LauMar píše: Více

Já bych hledala jazykovky nabízející individuální výuku, určitě by to online šlo.

Dítko mělo dvě VŠ studentky, ale jsme krajské město. Konkrétně neporadím, už pár let výuku nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
20.5.24 18:16

Když online, tak můžete zkusit SciLearn English (scilearn.cz) - buď mají přímo kroužky angličtiny pro děti nebo takový program, který jejich slovy „připraví mozek na angličtinu“ a pak ji intenzivně trénuje. Je v něm mimo jiné hodně cvičení/her na zvukovou stránku jazyka, což hoodně pomáhá s porozuměním, ale i s mluvením.
Dítě může v programu pracovat, jak často chce a v jakém čase chce. Doporučuje se minimálně 3× týdně 30 minut.
Mám to pro děti už asi 4 roky a je to fakt dobré. A jestli má tvoje dítě ještě nějakou „živou“ angličtinu jako Helen Doron, tak to by byl skvělý doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.6.24 08:30

Děkuji za reakce. :kytka: Ona už mluví docela dobre, takže spis konverzaci 1:1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.24 12:17

Ségra našla pro své děti lektora ze zahraničí na webu Italki, pro desetiletou dceru platila Novakid a byli také spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
13.6.24 23:39
@AndělkaJilemnická píše: Více

Jojo, italki, naucme se.cz, preply…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
14.6.24 16:34

…případně Virtuální jazykovka, tam mají také lektory pro děti. Nejsou levní, ale jsou prověření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze