Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Je pozitivni nebo negativni? A odpoved ma byt ano nebo ne.
@Tarena píše: Více
Chtěla jsem si založit svou diskuzi se svym nadpisem tak proto je ta otázka takhle položena. Mate pravdu, ze je to hloupe polozena otazka
A abych jen neprudila. Ducha tam vidim.
@Tarena píše: Více
Děkuji moc za odpověď. Za to můžu já, že prudíte 😆 😂. Omlouvam se. Já ho tsm právě taky vidím
Testuj dal, ale srovnavej testy obden. Drzim palce
Je to negativní test. Takový chabý stín jsem měla na spoustě testů a nic z toho nebylo. Nechci vám ale brát naději, třeba je ještě brzo… Kolikátý den po ovulaci testujete?
Není to duch, protože duch je světlá čárka. Ale čárka, která je aspoň minimálně barevná.
Tohle je šedá ryska nebo stín, nemá to žádnou barvu=Hcg zatím nevylučuješ. Zkus test v termínu vynechané MS. Zatím je to opravdu negativní test. Ikdyž se ti tato odpověď asi nebude líbit a nebudeš na ni reagovat, tak bohužel. Ale možná tě pak čeká menší zklamání až přijde ms, když ti aspoň pár lidí nebude lhát o duchovi a dávat falešné naděje ![]()
Zdravím a doufám, že se mi nevysmějete
Beru HA, ale začali sme s mužem bavit o miminku. Měla sem v plánu teď po poslední ms už další platicko nebrat, ale situace byla taková, že sem začala prášky zase jíst. První prášek byl 5.9. Jenže znáte to, a snad nejsem jediná takový blazen
,ale teď o víkendu sem si schválně v sobotu prášek nevzala a meli sme celý víkend sex do mě
Ale z obavy abych si cyklus celý nerozhazela, sem si vzala další prášek dnes ráno.
Myslíte že by bylo možné otěhotnět?
ji prášky měli mezi sebou rozmezí cca 30 hodin.
Já už jsem udělala několikrát to samé a cyklus jsem si rozházela. Třeba jsem začala jen tak krvacet a myslím, že se dá otěhotnět pri vynechání jednoho prášku, ale zároveň je to i blbost. Být tebou bych už takové věci nedělala a platíčko bych vždycky dobrala a pak třeba přestala brát prášky.
Je tento test pozitivni nebo negativni?
Příspěvek upraven 16.09.24 v 17:27