Antikoncepcce po šestinedělí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.22 01:26

Antikoncepcce po šestinedělí

Zdravím maminky, jak jste po porodu řešili antikoncepci. Zatím jsem v šestinedělí se svým prvním dítětem, ale přemýšlím, jak to poté vyřešit. Časem chceme druhé dítě, ale nejdříve tak za 3 roky. Dříve jsem brala hormonální antikoncepci, poté jsem chtěla otěhotnět, ale trvalo roku a půl než si k nám mimčo našlo cestu. Nyní bych se k užívání prášků nerada vracela, ale dávat si tzn. pozor prý také úplně nestačí a k otěhotnění může dojít. Znám však i ženy, jenž otěhotněly i při braní hormonální antikoncepce. Použití kondomu také úplně nefandím. Jak to řešíte? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4955
3.3.22 06:30

Měla jsem Mirenu. Lékař mi ji aplikoval těsně na konci šestinedělí, ještě než mi zpátky naskočila menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.3.22 08:15

Používali jsme kondom. Tady toho není moc co vymyslet. Prášky nechceš, kondom taky ne a tělísko je na delší dobu (co když se rozhodnete si druhé udělat dříve?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.3.22 13:25

Po prvním sem chtěla tělísko, čekalo se tedy půl roku skrz jizvu a tak sem brala zatím Lamya pro kojící. No pak se čekalo zase na MS, která došla po cca 2 m od odstavu dítěte (kojení do 1,5 roku). Dávalo se ve 2 letech dítěte s tím, že na 5 let. Po 4 letech sem s tělískem otěhotněla, porod opět SC a zatím kojím (dítě mělo před Vánoci 1,5 roku), takže beru opět Lamya a pak se uvidí. Dala bych zase nehormo tělísko, jen jiný typ a spíš dříve vyměnit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1