Antikoncepce 1. den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.23 20:35

Antikoncepce 1. den

Zdravím,
s přítelem se nám na začátku ledna stala nehoda a tak jsem si vzala nouzovou antikoncepci. Aby se to již neopakovalo, tak jsem si u gynekoložky nechala napsat hormonální antikoncepci Clormetin. Menstruaci jsem očekávala až příští týden, ale nejspíš přišla již včera (spíš takové špinění), takže jsem si vzala 1. pilulku z platíčka. Nicméně se obávám, že to asi není úplně menstruace, ale spíš vedlejší účinek pilulky po. Stalo se něktré z vás něco podobného? Případně jak mám teď postupovat? Napadlo mě, že budu pokračovat v braní antikoncepce a dodatečně se ještě chránit kondomem. Menstruaci nemám téměř nikdy moc silnou, takže těžko říct, zda je to již menstruace nebo jen špinění. Díky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
15.1.23 20:41
@Anonymní píše:
Zdravím,
s přítelem se nám na začátku ledna stala nehoda a tak jsem si vzala nouzovou antikoncepci. Aby se to již neopakovalo, tak jsem si u gynekoložky nechala napsat hormonální antikoncepci Clormetin. Menstruaci jsem očekávala až příští týden, ale nejspíš přišla již včera (spíš takové špinění), takže jsem si vzala 1. pilulku z platíčka. Nicméně se obávám, že to asi není úplně menstruace, ale spíš vedlejší účinek pilulky po. Stalo se něktré z vás něco podobného? Případně jak mám teď postupovat? Napadlo mě, že budu pokračovat v braní antikoncepce a dodatečně se ještě chránit kondomem. Menstruaci nemám téměř nikdy moc silnou, takže těžko říct, zda je to již menstruace nebo jen špinění. Díky za radu :)

Tohle bys asi mela resit s doktorkou. Samozrejme antikoncepce se zacina brat 1.den cyklu, coz neni spineni, ale jasna krev. Takovy rady ti jsou ale ted k nicemu. Nicmene si myslim, ze prerusovat brani antikoncepce neni dobry napad. Pilulka po, 1 prasek antikoncepce, vynechani antikoncepce… delas si v tom peknej bordel. Zavolej doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.1.23 20:43

Kdyz uz jsi zacala, tak bych ji brala, at si v tom neudelas vetsi bordel. A chranit se kondomem mimimalne prvni cyklus urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 20:47
@Caridina píše:
Tohle bys asi mela resit s doktorkou. Samozrejme antikoncepce se zacina brat 1.den cyklu, coz neni spineni, ale jasna krev. Takovy rady ti jsou ale ted k nicemu. Nicmene si myslim, ze prerusovat brani antikoncepce neni dobry napad. Pilulka po, 1 prasek antikoncepce, vynechani antikoncepce… delas si v tom peknej bordel. Zavolej doktorce.

Problém je ten, že v příbalovém letáku té nouzové psali, že to může přijít dřív, být slabší/silnější apod. A nikdy jindy mimo menstruaci nešpiním nebo tak, takže jsem předpokládala, že to přišlo, včera to byla spíš krev a dneska skoro nic. Doktorka má dovolenou, ale zkusím tam zítra zavolat.

• Citovat
  • Upravit
1086
15.1.23 21:27

Teď už na věci nemůžeš nic změnit. Clormetin jsi už začala brát, tak v tom pokračuj, abys v tom nedělala ještě větší zmatek. Počítej ale s možností nepravidelného krvácení a dbej na to, aby měl přítel oblečený kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35462
16.1.23 06:49

Ano, ber dál a chraň se ještě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie