Antikoncepce - 6. den braní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.18 18:30

Antikoncepce - 6. den braní?

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jak moc velký by to byl problém, kdybych měla dnes přerušovaný styk, když si budu večer brát antikoncepční pilulku (7. den).
Vím, že se to nedá přesně říct a že by bylo lepší počkat do zítra (nebo na jindy), ale bohužel nejsou moc podmínky… Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12006
7.8.18 18:38

Každá krabička antikoncepce obsahuje takovej papírek, říká se tomu příbalový leták. Pokud jsi ho vyhodila, každý příbalový leták se dá dohledat na internetu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
7.8.18 18:55

Chráněná jsi od prvního dne užívání antikoncepce, pokud je užívána správně. Teda proti početí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 18:59

Já mám právě nepravidelný krvácení a v den, kdy jsem krvácela tři dny, jsem ten třetí (poslední) den začala brát tu antikoncepci a tam píšou, že když to není braný od prvního dne menstruace, tak se má brát 7 dní a pak je vše ok (což asi za 3 hodiny si budu brát tu sedmou)… ale teď se vyskyla šance a tak si říkám, jestli by byl takový problém, kdyby se „to" stalo dnes… samozřejmě radši přerušovaná… Nevím, jestli jsem jen paranoidní nebo na tom něco je. :D @Prtulak

• Citovat
  • Upravit
711
7.8.18 19:05
@Anonymní píše:
Já mám právě nepravidelný krvácení a v den, kdy jsem krvácela tři dny, jsem ten třetí (poslední) den začala brát tu antikoncepci a tam píšou, že když to není braný od prvního dne menstruace, tak se má brát 7 dní a pak je vše ok (což asi za 3 hodiny si budu brát tu sedmou)… ale teď se vyskyla šance a tak si říkám, jestli by byl takový problém, kdyby se „to" stalo dnes… samozřejmě radši přerušovaná… Nevím, jestli jsem jen paranoidní nebo na tom něco je. :D @Prtulak
aha, má se začít brát 1. Den krvácení, proto je tam pak těch 7 dní. Řeknu to takhle, pokud bych těhotenství hodně nechtěla, neriskovala bych i když je šance malá. Přerušovaná soulož je jako antikoncepce naprosto k ničemu. Musíš se rozhodnout sama, pravděpodobnost není velká, ale ani nulová, to není ani při správně užívané antikoncepci. Přeji hezký večer ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.8.18 19:07

Proste použijte kondom. Riziko těhotenství tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie