Antikoncepce a orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.8.17 18:47

Antikoncepce a orgasmus

Dobrý den. Ráda bych se Vás zeptala na otázku, je mi 18 let a už více jak rok užívám antikoncepci. Antikoncepci jsem začala užívat ještě před tím, než jsem měla první sex.
Mám ale problém, ještě nikdy jsem neměla orgasmus a nevím co s tím. Hodně jsem o tom četla na internetu a dočetla jsem se, že to může způsobovat antikoncepce. Nevím co mám dělat, přítele i mě to hodně trápí.. poradíte mi někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
31.8.17 18:58

@Zaneta2006 zkuste přijít na to, jak na tebe. Třeba víc předehry, tempo, stimulovat při tom i jiný místa… Mně to taky trvalo než jsem přišla na to, jak na mě teď už manžel musí :mrgreen: Ale je pravda, že když jsem přestala brát antikoncepci, tak se to ještě zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
31.8.17 18:59

Nemyslím si že by na to měla vliv antikoncepce :nevim: tak zkuste s partnerem něco nového nebo si kupte nějákou hračku a třeba se to zlepší :jazyk:
Pravda je taková že sem s tím ze začátku též měla problém ale teď bez problémů jen jsme změnili náš sex 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
31.8.17 19:09

@Zaneta2006 Sama jsi to zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
31.8.17 19:31

Antikoncepce a frigidita

@Zaneta2006 píše:
Dobrý den. Ráda bych se Vás zeptala na otázku, je mi 18 let a už více jak rok užívám antikoncepci. Antikoncepci jsem začala užívat ještě před tím, než jsem měla první sex.
Mám ale problém, ještě nikdy jsem neměla orgasmus a nevím co s tím. Hodně jsem o tom četla na internetu a dočetla jsem se, že to může způsobovat antikoncepce. Nevím co mám dělat, přítele i mě to hodně trápí.. poradíte mi někdo prosím?

Mám kamarádku, která když brala antikoncepci, tak neměla orgasmus. Když ji vysadila, tak se orgasmus obnovil. Pak ji zase začala brát a orgasmus zase neměla. S manželem pak raději začali používat kondom, protože ta frigidita a chybějící orgasmus jí vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 19:44

To je úplně normální, že holky, co se sexem teprve začínají, nemají hned orgasmus. Teprve poznáváš, co se ti jak líbí a co tě vzrušuje. Taky jsem jej začala mít až po čase, když jsme se s přítelem dobře „sladili“ a ledasco vyzkoušeli. (taky beru HA)

P. S.: Prosím anonymně, přeci jen je to intimní téma.

• Citovat
  • Upravit
44178
31.8.17 19:52

Antikoncepce je svinstvo, vliv může mit uplne na vse. Ale to si musi kazdy vyresit sam v sobě. Pokud na ni trvas, tak zkus promluvit
s lékařem o jeji změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
31.8.17 20:44

Orgasmus jsem mela i při brání ha. Měla si ho sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.17 22:11

@lachtanice86 ne, ani sama jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat