Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, asi hloupí dotaz ale jsem stresar.. v druhem nebo 3 tydnu platicka antikoncepce jsem mela dost měkké stolice..i treba 10 minut po antikoncepci ale prujmy max tak dva.. v 7 denní pauze jsem posledni den mela prujem ted beru nove platicko a prujem jsem mela jeden po asi 11 hodin od prasku, myslite ze se mam chranit jeste jinak? Funguje uz antikoncepce spravne? Jestli se ty problemy z prvního platicka berou do toho dalsiho..
Když se podívám na Vaše založené diskuze raději bych se obrátila s případnými dotazy rovnou na gynekoložku. Evidentně nechápete jak se správně HA užívá a ptáte na to stejné stále dokola.
Svůj psychický stav někde řešíš? Ty zažívací problémy máš beztak s velkou pravděpodobností z toho.
@Tymonapu ja vim a moc se omlouvam, jsem hodne velky stresar a asi potrebuju to ujištění od ostatnich, aby me to nejak uklidnilo…vim ze je to hloupy dotaz
Nemyslím to zle, každopádně gynekoložka by Ti měla odpovědět na všechny dotazy pokud Ti něco není jasné ohledně HA. A jak zmínila @Michelle_M pokud máš často problém se zažíváním bylo na místě také řešit.