Antikoncepce Bonadea průjem

5
31.5.25 20:36

antikoncepce Bonadea prujem

Dobry den, asi hloupí dotaz ale jsem stresar.. v druhem nebo 3 tydnu platicka antikoncepce jsem mela dost měkké stolice..i treba 10 minut po antikoncepci ale prujmy max tak dva.. v 7 denní pauze jsem posledni den mela prujem ted beru nove platicko a prujem jsem mela jeden po asi 11 hodin od prasku, myslite ze se mam chranit jeste jinak? Funguje uz antikoncepce spravne? Jestli se ty problemy z prvního platicka berou do toho dalsiho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
31.5.25 21:22

Když se podívám na Vaše založené diskuze raději bych se obrátila s případnými dotazy rovnou na gynekoložku. Evidentně nechápete jak se správně HA užívá a ptáte na to stejné stále dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
31.5.25 22:11

Svůj psychický stav někde řešíš? Ty zažívací problémy máš beztak s velkou pravděpodobností z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.25 00:16

@Tymonapu ja vim a moc se omlouvam, jsem hodne velky stresar a asi potrebuju to ujištění od ostatnich, aby me to nejak uklidnilo…vim ze je to hloupy dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.6.25 16:41

Nemyslím to zle, každopádně gynekoložka by Ti měla odpovědět na všechny dotazy pokud Ti něco není jasné ohledně HA. A jak zmínila @Michelle_M pokud máš často problém se zažíváním bylo na místě také řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí