Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
po letech jsem byla přesvědčena pro změnu antikoncepce. Dostala jsem Zoyu. Zajímalo by mě, jak Vám vyhovuje?
Také prosím o info…prý je to novinka a nikde žádnou recenzi jsem nenašla
Dobrý den, začala sem užívat úplně poprvé antikoncepci zoely nasadila sem 1 tabletku bílou v den menstruace, užíváte nepřetržitě i hnědý tabletky? Nebo je nějaká pauza Dr mě říkala nepřetržite jakk začnu ty hnědé měla by být menstruace ale ta mě před pár dny skončila s už se blížim k těm hnědým tak sú s toho zmatená 😂 ještě mám citlivá prsa na dotek ale to je asi v pořádku?
Dobrý den, mám dotaz užívám první antikoncepci chci se zeptat je možné že má hrozně citlivá prsa? I taková zvětšená?
Holky též by mě zajímala vaše zkušenost? jak silnou tu menstruaci máte? nějaké nežádoucí účinky?
@suzka1 mohu také poprosit o info. Mám ji předepsanou, ještě neužívám protože ještě nemám menstruaci ale nemohu nikde dohledat zkušenosti. Děkuji ![]()
Ahoj, antikoncepci Zoya beru už někdy od jara a za mě naprostá spokojenost, předtím jsem užívala antikoncepci Dienille, Zoya je oproti ní slabší, co se týče hormonů, a sleduji na sobě změnu, že už nejsem tak oteklá celkově, menstruace v klidu, každý ji má samozřejmě jinou, já ji mám určitě silnější a bolestivější než když jsem měla Dienille, protože Zoya je přecejen slabší, ale oproti tomu, jakou jsem ji měla před antinou, tak úplně na pohodu. Takže já jsem se Zoyou po všech směrech rozhodně spokojená 🤗