Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hodina je brzo, vzala bych si další. Narušíš si tím režim rozhodně méně než když si nevezmeš a bude neplatná. Buď se budeš muset minimálně týden chránit jinak nebo taky můžeš otěhotnět. 🤷♀️
V pribalovem letaku píšou co?
Taky bych asi vzala další tabletu, buď můžeš z jiného plasticka s tím že si to platicko necháš jako záložní pro takovéto případy, a nebo ze stejného s tím že s braním skončíš onden dříve než obvykle…tam by ale taky pak mohla být asi narušena ochrana
Najdi si, jak dlouho trvá příprava na kolonoskopii a popřemýšlej, jestli by hodina stačila na to, aby se tabletka dostala ze žaludku do záchodové mísy obvyklým směrem trávení
průjem vadí jen tehdy, když doslova půl dne neodlepíš zadel za záchoda
Za hodinu? To ten prášek ani neopustil žaludek, natož aby se dostal do koncové části tlustého střeva. Do hodiny bych řešila zvracení, ale rozhodně ne průjem. Léky se vstřebávají v tenkém střevě, to jednorázový průjem opravdu nezasáhnul.
Ahojky, dneska jsem si dala v 19:00 antikoncepci, po hodině mě chytl jednorázový průjem, myslíte, že se prášek dostal nějak do střeva za tu hodinu? Musím si dát další tabletku znova? Nechtěla bych právě si vzít další pilulku a narušit si tak můj režim🙁 antikoncepci beru poprvé, takže se omlouvám, jestli to někomu bude připadat jako hloupý dotaz
Budu móóóc ráda za odpovědi