Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takový dotaz a chtěla bych vědět jestli už jste se s tím některá nesetkala. Beru antikoncepci značky Ayreen, už podruhé po porodu a po kojení, nejvíc mi vyhovovala, kterou jsem si zpět nasadila v listopadu 2024.
Vše jsem brala pravidelně a nezapomněla až do teď bylo vše v pořádku. Teď jsem měla dostat opět menstruaci ve čtvrtek 15.5., s tím že antikoncepci jsem dobrala po 21 dnech v úterý 13.5. A objevilo se to tento pátek až večer, vždy to bylo pravidelně čtvrtek ráno a 16.5. skoro o dva dny později a ještě jen takový špinění nešpinění vůbec ani ne krvácení. Krvácení se nedostavilo vůbec. Je mi to divný, protože se mi to před tím nikdy nestalo.
Tyhle prášky mi i utlumily vždy krvácení i počet dní na krvácení třeba jen na 4 dny ale teď jsem z toho docela paf. Nestalo se vám to někdy? Že by to mohla být změna hormonů nebo tak? Ani nevím jestli mám ještě čekat zda-li to přijde nebo ne.
Jinde mě nic nebolí, žádný jiný výtoky nebo bolesti nic… Těhotenství je snad blbost 😆
Na gyndu jdu až za 14 dní na kontrolu ale to je ještě dlouhá doba. Máte podobnou zkušenost ženy? Díky
@Janča6 Ten jsem zkoušela hned ted den co se mi to o den zpozdilo a byl negativní.
@Krista1258 píše: Více
Mohla jsi mít pozdější ovulaci a na test tedy ještě mohlo být brzo. Pokud neznáš datum ovulace, tak se na termín MS nemůžeš spoléhat. Zkusila bych další test.
Kolik ti je..někdy se to prostě stane…mě se to taky nestávalo a stalo… těhotná sem nebyla… rozházeny hormony…a taky se mi to stalo v jednom těhotenství což je u tebe blbost. Takze hormony… neřešila bych.