Špinění místo menstrauce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.5.25 20:56

Špinění místo menstrauce

Ahoj, mám takový dotaz a chtěla bych vědět jestli už jste se s tím některá nesetkala. Beru antikoncepci značky Ayreen, už podruhé po porodu a po kojení, nejvíc mi vyhovovala, kterou jsem si zpět nasadila v listopadu 2024.
Vše jsem brala pravidelně a nezapomněla až do teď bylo vše v pořádku. Teď jsem měla dostat opět menstruaci ve čtvrtek 15.5., s tím že antikoncepci jsem dobrala po 21 dnech v úterý 13.5. A objevilo se to tento pátek až večer, vždy to bylo pravidelně čtvrtek ráno a 16.5. skoro o dva dny později a ještě jen takový špinění nešpinění vůbec ani ne krvácení. Krvácení se nedostavilo vůbec. Je mi to divný, protože se mi to před tím nikdy nestalo.
Tyhle prášky mi i utlumily vždy krvácení i počet dní na krvácení třeba jen na 4 dny ale teď jsem z toho docela paf. Nestalo se vám to někdy? Že by to mohla být změna hormonů nebo tak? Ani nevím jestli mám ještě čekat zda-li to přijde nebo ne. :lol: Jinde mě nic nebolí, žádný jiný výtoky nebo bolesti nic… Těhotenství je snad blbost 😆
Na gyndu jdu až za 14 dní na kontrolu ale to je ještě dlouhá doba. Máte podobnou zkušenost ženy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14641
17.5.25 22:54

Nemám podobnou zkušenost. A zkusila bych těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.25 09:50

@Janča6 Ten jsem zkoušela hned ted den co se mi to o den zpozdilo a byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
18.5.25 10:37
@Krista1258 píše: Více

Mohla jsi mít pozdější ovulaci a na test tedy ještě mohlo být brzo. Pokud neznáš datum ovulace, tak se na termín MS nemůžeš spoléhat. Zkusila bych další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
18.5.25 12:21

Kolik ti je..někdy se to prostě stane…mě se to taky nestávalo a stalo… těhotná sem nebyla… rozházeny hormony…a taky se mi to stalo v jednom těhotenství což je u tebe blbost. Takze hormony… neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí