Antikoncepce Katya a pohlavní styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.10.19 22:26

Antikoncepce Katya a pohlavní styk

Dobrý den, prosila bych o radu. Začala jsem po roce užívat antikoncepci Katya. V úterý 15.října jsem dostala v noci MS a pilulku jsem si vzala hned ráno, 19.října mi ms skončila a dnes jsem měla s přítelem pohlavní styk kdy ejakuloval přímo do mě. :oops: Chci se zeptat zda jsem dostatečně chraněná…v letáčku píšou že jsem chráněná okamžitě a na internetu píšou že se mam chránit týden, ještě jinak, děkuji vam za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
20.10.19 22:44

@Kristýna031 Věřila bych příbalové informaci U některých je třeba se týden chránit, ale pokud je u téhle napsáno, že jsi chráněná hned, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.19 22:55

@P4ja Moc děkuji za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.10.19 23:37

Já být nebou tak tuhle HA neberu. Mám sní velmi špatnou zkušenost…jen stačí mi číst název… Vybaví se mi hrozné vzpomínky… Jedna z nejhorších HA.
Vysoký tlak, necitlivost koncentin, deprese, úzkost, dovedlo mě to až do Bohnic… Kde jsem se léčila… Všichni doktori mi potvrdily, že je to HA… Od ty doby žádnou nesmím..
Nechci ti nic rozmlouvat… Ale vím co jsem si prožila já :,(…a to na mě přišlo tohle vše až po 2-6mesicnim rozpětí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.10.19 08:56
@lampicka11 píše:
Já být nebou tak tuhle HA neberu. Mám sní velmi špatnou zkušenost…jen stačí mi číst název… Vybaví se mi hrozné vzpomínky… Jedna z nejhorších HA.
Vysoký tlak, necitlivost koncentin, deprese, úzkost, dovedlo mě to až do Bohnic… Kde jsem se léčila… Všichni doktori mi potvrdily, že je to HA… Od ty doby žádnou nesmím..
Nechci ti nic rozmlouvat… Ale vím co jsem si prožila já :,(…a to na mě přišlo tohle vše až po 2-6mesicnim rozpětí..

Já neobhajuju HA. Už bych jí taky nebrala a to jsem žádné problémy neměla. Ale na každou působí jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí