Antikoncepce - nevolnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
15.12.23 16:28

antikoncepce - nevolnost

Ve stredu jsem si dala prvni pilulku antikoncepce ( konkretne Vreya) je to moje uplne prvni zkusenost s hormonalni antikoncepci. Prvni pilulka byla naprosto v pohode dala jsem si ji v 8 vecer a kolem 10 hodiny sla spat rano jsem se vzbudila a vsechno v poradku. Dalsi den jsem si teda s klidnou hlavou dala druhou s tim ze jsem si rikala ze mi to asi sedlo a ze to bude v poradku. No jenze v noci jsem se vzbudila ve 3 rano s tim ze mi bylo neskutecne zle nespala jsem do 6 do rana a dvakrat jsem se malem pozvracela. Nevim jestli to bylo kvuli tomu protoze uz delsi dobu mam problem s zaludkem ale nikdy jsem se takhle v noci nevzbudila. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo jak bych tomu mohla zabranit? Uplne se bojim si vzit dalsi prasek protoze nechci aby mi bylo zase zle a zaroven gynekologovi jeste volat nechci protoze nevim zda mi bylo fakt zle z te pilulky a nebo ze mam nejakyho bacila v brise. Premyslela jsem ze se na to s vykaslu a ty prasky zahodim do lekarny zpatky ale zas mi je lito vyhodit 6 kil za nic vlastne tak nevim jestli to mam dobrat nebo ne. Fakt me to vydesilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
15.12.23 18:52

Jestli mas delsi dobu potize se zaludkem, tak si kup Helicid a dej si ho rano na lacno a antikoncepcni pilulku treba v dobe obeda zajez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana_Karlova
15.12.23 19:20
  • Citovat
  • Upravit
79
15.12.23 19:42

@Desgreze zkusim a uvidim jestli to bude fungovat dekuju za radu. A myslite ze kdyz ted tu antinu brat do pondeli nebudu ze se neco stane? Fakt si ten zaludek nechci rozhodit jeste vic nez ho mam. Nevim z ceho ty problemy se zaludkem mam ale je mi porad strasne zle chvilema fakt vylozene citim nad brichem presne tam kde je zaludek takovou zvlastni bolest. Porad mi v nem skrunda je mi nevolno po jidle ale zaroven mam normalne hlad a jako vim ze se musim najist. Je mi 18 takze opravdu nevim co to muze byt ale hrozne me to trapi protoze nemuzu pres den normalne fungovat a ted jsem kvuli tomu 2 dny nebyla ve skole coz i ty dva dny jsou spatny u nas je strasne prisna absence a nemuzu si dovolit moc chybet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
16.12.23 07:46

Muze to byt zanet zaludku nebo nabeh na vredy, proto bych hned nasadila Helicid, ktery toto vse vyleci. Obcas to mivam taky. Ancu bych brala, ty hormony pak mohou byt hodne rozlitany a muzes krvacet. Uvidis, ze ti to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí