Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
pár let jsem nebrala HA, ted mám nový vztah a měli jsme nechráněný styk. Vzala jsem si postinor. Menstruace se mi opozdila o dva dny. Ted si ale nejsem jistá jak mám nasadit HA, měla by se nasadit první den menstruace. Bojím se aby HA měla účinky takové jaké má mít a abych nebyla těhotná.
Děkuji za radu.
@Ivankaaaa píše:
Dobrý den,pár let jsem nebrala HA, ted mám nový vztah a měli jsme nechráněný styk. Vzala jsem si postinor. Menstruace se mi opozdila o dva dny. Ted si ale nejsem jistá jak mám nasadit HA, měla by se nasadit první den menstruace. Bojím se aby HA měla účinky takové jaké má mít a abych nebyla těhotná.
Děkuji za radu.
Není nic jednoduššího než se zeptat v lékárně nebo doktora, tady vám nemusí poradit každý dobře.
Jinak bych to nasadila první den menstruaci a pro jistotu se chránila do dalšího měsíce ještě jinak, pak bych na to začla spolehat ![]()
Dobrý večer, potřebují poradit. Už 5 měsíců
beru antikoncepci „Yosefinne“ ( máte s ním nějaké zkušenosti ? ) bere se to každý den na konci pláta jsou čtyři bílý tablety bez účinné látky. U mě to vyšlo čtvrtek a do neděle.(v neděli jsem to měla dostat, ale nic) V sobotu jsem byla s přítelem a stála se nám nehoda. Bála jsem se, že antikoncepce nezabere tak pro jistotu jsem si pořídila Escapelle a vzala jsem si ho do 24 hodin. A dnes to je 6 dní zpoždění co si o tom myslíte?