Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky
Zabrala někomu HA sirmya na akné? chtěla jsem minervu ale doktor mi ji nechtěl napsat tak šup s vašima nazorama. Po porodu se mi dost splašily hormony ![]()
Ahoj. Po třetím (posledním) porodu jsem si řekla, že antikoncepci nechci brát. Ale splašily se mi hormony tak šíleně, že v mých 33 letech jsem měla pleť jako puberťák. Akné hlavně na čele, nosu, bradě i krku a dokonce i na zádech. Zkoušela jsem i upravit stravu, ale nic nepomohlo. Zkoušela jsem to 3 roky. Tak jsem opět šla do antikoncepce. Doktorovi jsem řekla, že chci takovou, která pomáhá i na akné a napsal mi Syrmia. Po 3 měsících užívání se vše začalo lepšit. Teď to je už rok a 3 měsíce a jsem spokojená. Sem tam nějaký pupínek se objeví, ale už to není taková hrůza a hlavně se z toho už tak nehroutím ![]()
@evulkanov no já ji beru měsíc teď a trochu se to zlepšilo. Ale asi to potrvá jak píšeš po 3 měsících se to asi začne úplně lepšít. No jako taky jsem zkoušela stravu a nic. Když sem byla těhotná, tak sem měla pleť jak dětskou pr*elku ale po porodu katastrofa jak píšeš záda, hrudník no celkem depky mám z toho ani na bazén nechci chodit. No myslím, že u nás to bude těma hormonama. Takže nám zabere asi opravdu jen HA. Díky za informaci celkem mě to uklidnilo že to snad zabere 😁