Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přesně naopak, začínáš růžovou a končíš bílými placebo. Vždyť jsou tam i šipky na platíčku.
Přesně tak, bere se v kuse, nevynecháváš. Můžeš vynechat bílé tabletky, ale mě pomáhaly na ni nezapomínat, takže jsem jela pořád. Na zadní straně máš očíslované tabletky a začínáš jedničkou 1. den menstruace ( dá se začít i až max 5. den od začátku MS, ale pak se musíš ještě týden chránit jinak ).
Ahoj Holky,
já jsem začala před týdnem užívat první plato, předtím jsem HA nebrala. je to už 10 dní a menstruuji v kuse…nic silného, ale asi rozumíte, že je to prostě diskomfortní. Máte podobné zkušenosti např. i s jinou HA, nechci volat k dr. aby mi neřekl, že hysterčím. Nevím zkrátka co je moc a co ne. Děkuji Vám.
Ahoj,
Chtela bych poprosit o zkusenosti s touhle HA. Dala mi ji gynekolozka. Rikala, ze rozhodne pokles libida neni, ale nevi jak to je s naladovosti, deprese a pribirani na vaze..
Jak vam vyhovovala?
Dekuji ![]()
@samara17 ja som ju užívala necelý rok. Na sex som nemala absolútne chuť a najhoršie bolo, že my vadil celkovo partner-jeho dotyky pusa atd. Náladova som bola hodne a trpěla som pocitamy smutku-často som brečela, videla všetko černe. Va váhe som nepribrala. Po vysadení je sex super-narostla chuť a mám pocit, že som sa zvovu zamilovala do svojho partnera
náladovosť a všetko je preč
takže teraz sa chránimi inak a HA už nikdy viac
![]()
@PinkGirl666 Moc dekuji za odpoved.
ja uz prave nevim co brat at to neni jen na kondomu, nebo vcasneho „stopnuti“
manzela.. bojim se toho spineni a taky naladovosti
…
@samara17 ono asi najlepšie to bude vyskúšať. u mňa bolo cca 3- 4 mesiace všetko v poriadku a výše popísané příznaky prišli postupne. Ono to bude asi individuálne a mne jednoducho nesedla
možno tebe sadne lepšie a žiadne negatívne příznaky sa konať nebudú ![]()
Ahoj všem, prodávám 2 balení antikoncepce Yosefinne. Expirace 11/2019. Obě balení za 800Kč.
Ahoj, tak vcera jsem zacala brat antikoncepci Yosefinne.. Dobrala jsem Minisiston a po menstruci jsem zacala ten osmy den brat Yosefinne.. takto mi to rekla moje gynekolozka..
jenze v pondeli mi menstruace skoncila, vcera uz nebyla vubec a dneska jsem zacala krvacet.. Je to po teto antikoncepci ? docela mam strach, co to je.. dekuju
Ahoj všem, ráda bych se Vás zeptala jestli mi může někdo poradit co se dá dělat v případě že mi dr. napsala Yosefinne. Už při prvním platě jsem měla problémy a proto jsem musela změnit, co teď můžu dělat s těmi 2 platíčky co mi zůstaly. Jde to třeba nějak vrátit do lékárny (jako že by mi vrátili alspoň nějakou část ceny) nebo tak něco, přece jen se mi nechce úplně nechat to jen tak ležet a propadnout. Díky všem kdo poradí.
Ahoj holky.. antikoncepci beru už skoro 9 měsíců.. ale poslední dva měsíce jsem hrozně přecitlivělá.. vše se mě hned dotkne.. urazí mě úplně všechno.. dřív jsem takova vůbec nebyla… neřešila jsem blbosti… už jsem v takovém stavu, že bych pořád jen brečela… přehnaně na všechno reaguju.. nejdříve jsem si to nechtěla připustit.. ale teď už to vidím a je to horší a horší… může to být opravdu vše jen tou antikoncepcí?
Chtěla bych se zeptat, po prvé mám antikoncepci. A doktor mi předepsal tuhle. Měla sem sní začít hned jak to dostanu, zacit sem měla hned růžovou,. Už je to šest dní a já to pořád mám… Kdy vám to tak skončilo?
@Domča2110 Já myslím, že to je v pořádku, tělo si zvyká na antikoncepci. Počkala bych třeba do pátka a pak bych zavolala doktorce.
Ahoj holky, dostala jsem novou aktikoncepci a ráda by jsem se zeptala uživatelek této značky HA. Opravdu se bere v kuse? Z letáčku mi to není jasné.
Začínám tedy první menstruační den bílou tabletkou a pak volně přecházím na růžové, jakmile je doberu tak rovnou najedu na další platíčko opět od bílé (která je placebo)?
Děkuji.