Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Úplně to samé ne, ovšem vyzkoušela jsem 6 druhů HA, než mi to jakž takž sedlo.. u poslední jediná komplikace - otěhotněla jsem
Ale pokud máš fakt velké bolesti, asi bych volila pohotovost.. cysty nebo myomy nemáš?
Ne, cysty ani myomy.Jen polyp na děloze, ten musí být odstraněn. Ale pokud bych sama ha teď vysadila, nemohla bych jít příští týden na zákrok, to by asi doktor nebyl rád ![]()
Mně nikdy žádná ha neseděla, ale trpím endometriózou 20let, takže něconbrát musím. Bez ha mám šílenou ovulaci, PMS a MS, strašné bolesti, mám 2 děti, takže porody mám taky za sebou. Nevěřím, že mi tyto bolesti způsobuje polyp. Ikdyž doktor říkal, že je možné že se ho děloha snaží vypudit jako u potratu a proto ty bolesti, ale nevím. Právě bych potřebovala od někoho slyšet, že měl stejný problém
![]()
Když má doktor dovolenou, tak zavolej nebo jeď do špitálu na oddělení. Ještě mě napadlo, že můžeš zkusit jinou formu HA než pilule, náplasti nebo vaginální kroužky (oboje je ale dost dražší) nebo tělísko.
Příspěvek upraven 06.08.14 v 14:32
@Anonymní píše:
Ne, cysty ani myomy.Jen polyp na děloze, ten musí být odstraněn. Ale pokud bych sama ha teď vysadila, nemohla bych jít příští týden na zákrok, to by asi doktor nebyl rád
Mně nikdy žádná ha neseděla, ale trpím endometriózou 20let, takže něconbrát musím. Bez ha mám šílenou ovulaci, PMS a MS, strašné bolesti, mám 2 děti, takže porody mám taky za sebou. Nevěřím, že mi tyto bolesti způsobuje polyp. Ikdyž doktor říkal, že je možné že se ho děloha snaží vypudit jako u potratu a proto ty bolesti, ale nevím. Právě bych potřebovala od někoho slyšet, že měl stejný problém![]()
tak to bude ta endometrióza.. v rodině ji máme a vím, co to je takhle trpět.. ![]()
@CokeLady píše:
To je krásná komplikace… taková menší, zanedbatelná![]()
jj, maličká ![]()
Tvá komplikace je krásná komplikace.
Mám za sebou 5operací, taky jsem brala vissane to byla nádhera, brala jsem ji 2a půl roku, ale bohužel jsem opět to musela vysadit, neměla jsem MS, ani žádné bolesti asi 2roky, ale psychicky jsem na tom byla špatně a nakonec jsem měla z vissane atrofický zánět, takže z toho jsem se hodně dlouho dostávala ![]()
@Anonymní píše:
Tvá komplikace je krásná komplikace.
Mám za sebou 5operací, taky jsem brala vissane to byla nádhera, brala jsem ji 2a půl roku, ale bohužel jsem opět to musela vysadit, neměla jsem MS, ani žádné bolesti asi 2roky, ale psychicky jsem na tom byla špatně a nakonec jsem měla z vissane atrofický zánět, takže z toho jsem se hodně dlouho dostávala
@CokeLady díky
ještě není úplně vyhráno, mimčo má lehkou VVV, ale pokud to vyjde dle dr, tak by to mohlo být všechno v pohodě
teď ještě to vylodění a je to ![]()
Ahoj holky, prosím jestli má někdo stejnou zkušenost jako já. Žádná ha mi nesedí. Měla jsem Danielle u té jsem měla strašné bolesti 10 dní před MS, přibírání na váze, zavodňování, pocit na zvracení. Nyní beru Eloine první 2 měsíce dobrý, ale opět 10 dní předem bolesti na MS, druhý měsíc to samé a tento třetí měsíc mám strašné bolesti, nedá se to vydržet, a to už od začátku cyklu.Samo můj doktor má dovču, a ještě k tomu jsem objednána na zákrok polypů a to nesmím mít MS.Je tu někdo, kdo měl ty samé problémy, bolesti? asi to nevydržím
Děkuji za info