Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
Normálně se mi stalo něco co se mi ještě za celou dobu užívání antikoncepce nestalo
![]()
Měla jsem teď brát klasicky antikoncepci
Zapomněla jsem si dva dny a dnes se mi dostavila menstruace.
Menstruaci mám mít až 26.4 a nechci si rozhodit celé cyklusy
Nenapadlo mě nic jiného když si tedy dám včerejší pilulku co jsem zapomněla vzít večer
A dnes večer si dám asi tu co bych normálně měla dnes mít. Nebo nevím jak jinak ikdyž se nemají brát dvě denně 🤣
Jak by jste reagovali vy v této zapeklité situaci? :
![]()
No cykly sis už zjevně rozhodila, pokud se ti rozjelo krvácení, tak bych už zpět prášky nenasazovala, udělala bych normální pauzu a začala po 7 dnech dalším platíčkem a do jeho dobrání přidala další formu ochrany.
@Beruska999999
No už jsem ten prášek nasadila ráno.. takže nevím moc co teď. Ráno mě ta menstruace úplně zaskočila tak mě nenapadlo nic jiného než si ten prášek vzít rychle než odjedu pryč
Tak jak by jsi postupovala dál? Brala to tedy když jsem prášek nasadila?
přemýšlím že tu antikoncepci přestanu brát úplně.. nějak mi to už přijde zbytečné poslední dobou.. ![]()
No to nevím, když už si v tom děláš takový bordel, těžko říct, jak telo zareaguje ![]()
@Beruska999999 no to nevim Říkám že se mi tohle stalo úplně poprvé po x letech braní antikoncepce.
Zareagovala by som tak, že by som si prečítala príbalový leták ![]()
Ale na to je evidentne pozde. Zobete to jak lentilky ![]()
@Wicked Witch očividně to jako lentilky nepožívám, má reakce byla v pořádku, že pokračuji v užívání. Hovořila jsem s panem doktorem, a řekl mi to co jsem udělala
![]()