Antimetil v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.24 19:14

Antimetil v těhotenství

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda mate některá zkušenosti s Antimetilem na těhotenské nevolnosti? Pomohlo to? Nezvraceli jste po něm? Už jsem trochu zoufalá. Žaludek na vodě a zvracím….

Anonym - těhotenství ještě tajim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
24.9.24 19:30

To jsem brala a vůbec mi to nepomohlo. Co třeba ten nový lék Xonvea? Nemám s ním zkušenosti, ale třeba by ti mohl pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.24 19:49

Má někdo zkušenost s Xonvea?

• Citovat
  • Upravit
1014
24.9.24 20:10

Já jsem momentálně 16tt + a Xonveu mám od začátku. Ze začátku jsem brala jen večer, ale to mi nepomáhalo, tak beru 1-0-1..
Ale popravdě.. i když jsem jí brala, tak jsem byla 3× hospitalizována v nemocnici kvůli nevolnostem. Mám ale hyperemesis gravidarum, tak kdoví.. třeba na „menší“ nevolnosti to bude mít lepší účinek.
Určitě bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.24 20:36
@M-Kytka píše: Více

Děkuju!

A přeji ať je brzy lépe

• Citovat
  • Upravit
156
24.9.24 20:52

Mne Antimetil také nezabiral..ale na cestu autem aspon na chvíli (cca 10-15min) mi ulevovala tehotenska lízátka proti nevolnosti. Nebylo to jako kdyby mi špatně nebylo, ale byla jsem schopná to odridit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.9.24 21:48

Mne Xonvea pomohla, bylo mi s ni spatne jen vecer, ale pres den se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.10.24 15:44

U mě byl Antimetil spíš takové placebo, stejně jako těhotenská lízátka, apod. Z volně dostupných mi ještě na gyndě tenkrát doporučila Pyridoxin B6. Ty 4 roky zpátky u nás Xonvea ještě nebyla. Tento rok na jaře když jsem byla v prvnim trimestru už Xonvea byla, a díky bohu za to. Pomůže to aspoň od toho nejhoršího, účinek není 100%, ale když dojde to totální stadium zoufalství, tak každá úleva se počítá. Takže za mě určitě ano, aby mohl člověk normálně fungovat aspoň v rámci možností :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí