Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Jani1982 To jsme podobně. Taky ti přeji hodně štěstí!Utroš většinou dávají, ale ne vždy. Mně třeba po IUI doporučili, ale neberu. Holkám je po tom docela špatně, různé výtoky a tak. Řešila bych až v případě //. Ale příští měsíc jdeme asi do IUI s léky, Ovitrell i Utrošem. Jinak je mi taky 40. Manžel spermio dobré.
Tak děkuji za radu, pokud to nevyjde, tak taky budu chtít léky…
Tak příjemné i když otravné čekání
a dáme si vědět ![]()
@Jani1982 Takže se mám připravit, že po Ovitrell mě nebude moc dobře. Jo jo, dáme si vědět. Kéž nám to vyjde oběma. ![]()
@trnitko ahoj jak si psala, že chodíš jen k Jirsové dělá ti pak i transfer? Teď jsem jí měla a byl to úplně jiný přístup než u jiných Dr.
@penalda Ahoj, jj, paní doktorka Jirsová mi dělala i transfer. ![]()
@trnitko no tak to taky když tak zkusím objednat se přímo k ní. ![]()
@Anonymní píše:
@Jani1982 Takže se mám připravit, že po Ovitrell mě nebude moc dobře. Jo jo, dáme si vědět. Kéž nám to vyjde oběma.
Ahoj
Už jsi testovala?
@Anonymní píše:
@Jani1982 Jj, bohužel sněhobílo. Co ty?
Fakt? Kolikátý den? Já to dneska zkusila, nepatrný duch, ale pak se mi zdálo, že to zmizelo. Takže asi taky nic ![]()
@Jani1982 Tak jestli tam byl duch, tak bych se docela radovala. Já včera 10 DPO. A ty jsi kolikátý DPO?
@Anonymní píše:
@Jani1982 Tak jestli tam byl duch, tak bych se docela radovala. Já včera 10 DPO. A ty jsi kolikátý DPO?
Já dneska 7. Ale připadá mi, že mám pocit, jako že to dostanu. Ale tak máme testovat po 14 dnech, ještě se ti to může objevit
@Kačena85 Tak já se naopak chystám. Čím jsi stimulovala a jaký byl výsledek folíků, jestli se můžu zeptat? Ať to dopadne dobře. ![]()
Já jsem nestimulivala ![]()
Mě vajíčko vyroslo normálně ☺️
Já dostala den před plánovanou inseminaci injekci, kterou jsem si večer aplikovala a 13.4.jsme šly na věc ☺️
Já měla všechny výsledky i partner v pořádku.
Dokonce jeho výsledky ohledně spermií byly nadprůměrný.
My jsme přišly o miminko v prosinci a jelikož už mám i vyšší věk a své zdravotní problémy, tak nám byl doporučen Apolinář.
Teď koncem týdne bych si měla udělat test, tak uvidím…
Bojím se toho jak čert kříže 😔
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď