Aqua manéž - cirkus na vodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AQUA MANÉŽ - CIRKUS NA VODĚ
Nebyl někdo z vás na vystoupení tohoto cirkusu? Jaké to je, stojí to za to? Nevím, jestli by to bavilo i děti!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cirkus Praga je katastrofa už bych tam nikdy nešla ani kdyby tam byla novinka v programu jakákoliv!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravě jsem si sedla za počítač, aby jsem pochvalila tento cirkus a najednou narazim na váš komentář. Jak o tom můžete říci že je to katastrofa?! Ja jsem byla s rodinou na nedělním představení a mohu řici že jsme byli nadšení. Mohu tento cirkus všem vřele doporučit!!!
- Citovat
- Upravit
@Bartuňková píše:
Pravě jsem si sedla za počítač, aby jsem pochvalila tento cirkus a najednou narazim na váš komentář. Jak o tom můžete říci že je to katastrofa?! Ja jsem byla s rodinou na nedělním představení a mohu řici že jsme byli nadšení. Mohu tento cirkus všem vřele doporučit!!!
NO JASNĚ ÚPLNĚ NEJLEPŠÍ PROTO SE TAM LIDI RVOU O MÍSTO
http://www.prvnizpravy.cz/…ci-pro-plac/?… A CELKOVĚ PROTI JINYM CIRKUSŮM JAKO JE NAP. ORIGINÁL BEROUSEK, HUMBERTO NEBO JO-JOO SE NEMOHOU VŮBEC ROVNAT JAK VE ZVÍŘATECH TAK V JEJICH DREZŮRÁCH MAXIMÁLNĚ KONĚ TO JE CELÉ NEUPRAVENÉ PSI, ARTISTKY ZACUCHANÉ PŘÍČESY, DĚRAVÉ KOSTÝMY. V PROGRAMU NEBYLO SICE VODNÍ SHOW ALE CELKOVĚ PROSTĚ NIC ZAJÍMAVÉHO CO BY NEMĚL KAŽDÝ DRUHÝ CIRKUS PROSTĚ U NÁS BYL V LÉTĚ A UŽ BYCH DO NĚJ VŽIVOTĚ!! NEŠLA ALE ZÁLEŽÍ NA TOM JAK JE KDO NÁROČNÝ JDĚTE NAPŘED DO JO-JOO A PAK POROVNEJTE JE TO NEPOROVNATELNÉ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co??
@kukina13 dik je to nádherný cirkus co se vám natom nelíbilo ta fontánka nakonec jéé ja bych tam chodila každý den
![]()
- Citovat
- Upravit
nikdy více
Včera jsme navštívili projekt Aqua Agua a opravdu nikdy více. Zdlouhavé a překvapení na konci představení - barevná fontánka? Nene. Jitka
- Citovat
- Upravit
Vůbec mně ne políbili. Proto že zaplatila ne celé 3000 za sebe a dvou vnoučat a viděly jenom oporu ne berte to 12 po 15 místo.
Может цирк и хороший, но купила я три билета за не целых 3000, а увидели мы только столб стоящий перед нами. Не в коем случае не берите места с 12 по 15.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec mně ne políbili. Proto že zaplatila ne celé 3000 za sebe a dvou vnoučat a viděly jenom oporu ne berte to 12 po 15 místo.
Может цирк и хороший, но купила я три билета за не целых 3000, а увидели мы только столб стоящий перед нами. Не в коем случае не берите места с 12 по 15. Хотя бы цену давали ниже на эти места, чтобы люди понимали, что места плохие
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.