Aquapark Čestlice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Cuddy Synovi bylo poprve asi 16m, vykriky „ete na bogan“ (jeste na tobogan) nemely chybu. My ho vozili, je tam jeden takovy pomaly, sice by se to dle nakresu nemelo, ale delaj to vsichni
. A celkove si to tam uzije i male dite, jsou tam akvaria s rybickama, na ktere se da koukat rovnou z bazenu, klouzacky i pro male deti, vodotrysky… Nase deti to tam milujou, nase penezenka nikoliv
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka Dekuji za odpoved, mam v planu navstevu s podobne starym ditetem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji téma cestlicky aquapark. Máme v plánu jít a 5 letym dítětem na celý den. Jak řešíte jídlo? Na oběd půjdeme asi do místní jídelny (snad to tam není extrémně předražené). Ale co svacinky? Můžu sebou vzít třeba nějakou sušenku apod?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
proč anonym? co je na tomhle dotazu intimního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasný, můžeš. Ona ta jídelna je dost bidna, smažené, pizza nějaký ten salát, ale všeho velmi omezený výběr. Takže ovoce a zeleninu bereme jako svačinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jídlo si tam můžete vzít, dá se tam jíst bokem, jinak jídlo je dražší v té jídelně, já jsem tam pro nás brala svacinu, pití.
- Citovat
- Upravit
Jídlo v jídelně je chuťově i množstevně mizerné a dost drahé. Oficiálně si nic vnášet nesmíš, ale normálně si s sebou jídlo bereme a v chladičce máme zavřené ve skříňce, a když je čas na svačinu, tak skočím do skříňky, někde si sedneme a najíme se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted tam nove maji sendvice, sushi v automatu, vyuzili jsme. Extra levne to neni, extra predrazene taky ne. Nosit vlastni jidlo se tam nema, tak to ani nedelame. Ale i lidi s rohlikama v ubrousku jsem tam videla, takze asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka píše: Více
Rohlíky bych asi nebrala. Spíš nějaké keksy, možná ovoce/zeleninu. Ale teda dost mě zaráží, že jídelna je bídna. Myslela jsem, ze si tam dáme klasický oběd (třeba nějaké maso s rýži apod). Na smažené moc nejsme.
- Citovat
- Upravit
Bol som tam asi mesiac spat. Ta jedalen je naozaj hrozna a nezachrani to ani ze tie tety su velmi prijemne. Nedoporucujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ked sme tam boli tak okrem tej restauracie tam bola iba nejaka zmrzlina a pitie. Jedlo bolo iba v tejto restauracii… Papierovo tma mali byt este dalsie bary atd… ale tie nefungovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit