Eko program na pračce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
524
17.6.15 06:07

Eko program na pracce

Zdravim, na pracce mam eko programy. Jeden na 40, druhy na 60. Ovsem jsou ponekud dlouhe. 40 je na tri hodiny a 15 minut a 60 na ctyri hodiny. Muze mi prosim nekdo vysvetlit v cem jsou eko kdyz perou nejdele z programu? Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.6.15 06:47

Spotřebuje méně energie na ohřívání vody. Ovšem jakým mechanismem :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.6.15 06:58

Eko program nechává to prádlo déle máčet, jako že ho prošplouchne a nechá chvíli tak, pak zas prošplouchne a zas nechá…špína se během času odmočí a je tak nižší spotřeba vody. Ale trvá to právěže déle, než když by se to rychle provrtělo s několikerou výměnou vody.
Ale nikdy jsem nestudovala, jak je to třeba se spotřebou energie, když to trvá dýl, jestli to vykompenzuje tu nižší spotřebu vody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.6.15 07:05

Diky moc. Ja vzdy myslela ze eko je nejaky rychly program a koukam 4 hod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
17.6.15 08:10

A vypere pradlo stejne dobre jako normalni program??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.6.15 08:43

Ano, vypere stejně dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
17.6.15 08:52

Fakt je delsi? Ja mam na pracce ke kazdemu programu moznost navolit eco variantu (ne uplne se vsemi programy je to kompatibilni) a vzdy mi to cas prani o 10-15min stahne. A ano, pere to uplne stejne dobre, jako program bez eco…vlastne ho na bezne prani pouzivam porad.Jen na hodne spinave hadry, prip. uterky, nekdy rucniky atd.ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4584
17.6.15 08:58

Taky mám eko programy delší a o hodně, ale taky mám program speed a ten to zase zkrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat