Asi problém ve škole...

Anonymní
26.5.26 00:40

Asi problém ve škole...

Ráno po cestě do školy, jsem omylem v z-boxu vybrala balíček, místo jiného, co jsem si chtěla vybrat, až po cestě domů. Bydlím na vesnici, do školy jezdím autobusem, ráno skoro autobusem nikdo nejezdí, tak jsem šla dříve. Po rozbalení na zastávce jsem zjistila, že je to ten druhý, klystýrovací balonek z lékárny. Zpanikařila jsem, že někdo přišel. Vše jsem rychle nacpala do batohu. Po příchodu do školy jsem to nechtěla mít celý den u sebe, tak jsem to vyhodila na wc do koše. Teď mám strach, co když si toho všimne paní uklízečka? Zítra po škole když odcházíme začíná uklízet záchody. Nebudu mít z toho nějaký problém? Bude se to nějak řešit když si toho všimne? Nikdo mě mě neviděl co jsem vyhazovala.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
22258
26.5.26 00:48
@Anonymní píše: Více

Trollíš sice krásně, ale nesedí ti tam časy… zapomněl jsi, že je po půlnoci :mrgreen:

V PONDĚLÍ ráno vyhozený balíček už by paní uklízečka uklidila… nebude čekat s úklidem WC až do ÚTERNÍHO odpoledne.

Nahlášeno… a příště dvakrát mysli, jednou troll ;) :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
26.5.26 01:08

Děkuji tedy za podporu, takže dneska nic paní uklízečka nebude komentovat, nebo řešit?

• Upravit
22258
26.5.26 01:42

Tyhle AI diskuse, když se nepodchytí a nezkorigují včas, umí být dost vtipné :mrgreen: :mrgreen: :*

• načítám...
1416
26.5.26 07:38

Jsi trapná.

• načítám...
21061
26.5.26 08:37

Dobrý den,

diskuzi zamykám pro podezření na trollení, zakladatelka dostává ban na týden.

Děkuji za pochopení,

Eliška :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová