Asistent pedagoga přípravný týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.8.22 20:07

Asistent pedagoga přípravný tyden

Zdravím, prosím jak se připravuje AP ve škole v přípravném týdnu? Nastoupila jsem v půlce roku, takže mě čeká první přípravný tyden. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8645
21.8.22 20:16

U nas se přípravný týden zahajuje poradou. Budu tam oficiálně představena, pak dostanu klíče od budovy, svoje místo na ukládání věcí, vyřeší se papíry…to vše už asi máš za sebou, tak bych se ten první den buď zeptala, co se od tebe očekává nebo jeslti není někde třeba pomoc, a pokud ne, tak si dělej, co uznáš za vhodné. Pomoz učitelce s výzdobou třídy, nachystanim pomůcek a všeobecně všeho na ten začátek roku, chystej si nějaké materiály, studuj třeba onemocnění dítěte, ke kterému tam jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64966
21.8.22 20:19
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím jak se připravuje AP ve škole v přípravném týdnu? Nastoupila jsem v půlce roku, takže mě čeká první přípravný tyden. Diky

jsou porady, školení, a hlavně budeš se svou třídní, připravovat třídu. U nás pomáhají i učitelkám prvnáků, chystat věci, co děti dostanou, chystat tělocvičnu, kde je slavnostní přivítání atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.8.22 20:37
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím jak se připravuje AP ve škole v přípravném týdnu? Nastoupila jsem v půlce roku, takže mě čeká první přípravný tyden. Diky

Operativně. Jak je třeba.
Většinou pomáhám učitelkám, které mají mít první třídu. Mají toho nejvíc. Nadepisování sešitů, podepsání všeho pro děti (daty od obce), teď se první půl rok používají nálepky a razítka. Tak sešity olepit každému. Která třídní potřebuje, tak si řekne a jdu jí pomoct. Plus výzdoba oken a nástěnek.
Ještě nikam nemusíme. Ale zítra jdu dobrovolně třeba na 2-3h. do školy. Chci si něco chystat do družiny. Kolegyně jdou taky. Zatím lehce zpět do režimu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
21.8.22 20:40

Oni vám ve škole řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie