Atopický ekzém - krém co nepálí?

154
27.6.18 21:27

Atopický ekzém - krém co nepálí?

Ahoj, mám 3,5 letou dceru trpící atopákem. Nemáte, prosím, některá zkušenost s krémem/mlékem na denní mazání, který nepálí do podrážděných míst? La Roche Posay Lipikar pálí, Excipial taky, Lipobase je mastná zase až moc…Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
757
27.6.18 21:30

Zkusila bych něco přírodního, například Weledu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
27.6.18 21:30

Ahoj, máme od kožařky namíchanou směs (Infadolan, kalciovka a vazelína) a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.6.18 21:31

Já mám ráda Eucerin, ale ne na obličej! Potom Exomegu - ta je vážně super. A teď nevím jak se to jmenuje, bilo-modry obal :lol: a na mytí olej buď Eucerin nebo Biodermu. Všechno řadu pro atopiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.6.18 21:33

Na Exomegu jsem slyšela samou chválu, ale v recenzích právě také dost píší, že pálí :( Bohužel se mi nepodařilo sehnat vzorek, tak se trochu bojím kupovat naslepo. Ale nevím, jestli nepálivý krém není utopie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
27.6.18 21:33

@z-u-z-i Fakt pali La roche Lipikar Baume? Mazu tim 4 mesicni dceru a hodne se ji to zlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.6.18 21:34

@janaapo Dneska jsem jí namazala ruku vzorečkem a stěžovala si že pálí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.6.18 21:34

A Lipobase repair je super v zimě na obličej :palec: přes léto používam opalovací krém pro děti s SPF 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.6.18 21:35

Jo, mě La roche taky pálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.6.18 21:36

@Serpentini Mě právě zklamalo, že v mycím gelu od Biodermy je ve složení SLS snad na druhém místě..jsme atopici začátečníci, tak stále tápeme. Plánuji ale koupit mycí gel od Dr.Konrada, ten by snad měl být bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.6.18 21:37

Linola se jmenuje to modro-bily už jsem si vzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.6.18 21:39

@z-u-z-i mně gely vadí, kupuju jen mycí oleje. Nejlepší je od Eucerinu, ale Bioderma je levnější a problémy mi taky nedělá. Ale opravdu jen oleje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.6.18 21:40

Já mám atopický ekzém od dětství. A za tu dobu jsem byla nejvíce spokojená s Biodermou Atoderm. Nepálila,ekzému jsme se téměř zbavila. Lipobase byla mastná,dělaly se mi po ní puchýřky,po Excipialu jsem měla rudé fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.6.18 21:42

Bioderma Atoderm! Za nás nejvíc Top, dceři hodně ulevila, nemá už tolik červená místa, krásně se vyhojila. :palec: Zkus čistý Lanolin, slyšela jsem že působí hodně Dobře! V lékárně by prý měli dávat na váhu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.6.18 21:42

Ahoj, v pondělí jsme byli v Motole na kožní. Paní doktorka nám predepsala ten chladivý synderman a prý že ho bychom měli vyzvednout přímo v nemocniční lékárně. U předchozích lékáren jsem ho dostala zadarmo, tady se ale platí. Ale ten krém je úplně jiný, mažu teprve 3 den a už vidím zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek