Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já myslím, že ano. Malý ho má totiž taky. Napřed měl pupínky, krupicku a ten má místy suché fleky. A máme potvrzený od doktorky, že je to ekzem..
V nejhorším případě, pokud se to zhorší ti napíše kortikoidy, jinak za mě doporučuji mazat uriage nebo linola.. ted to řešíme asi měsíc zrovna.
Nám skvěle poradili veškeré přípravky na atopickou kůži dcery v dermacentru v lékárně(Dr. Max). Dcera už měla diagnostikován atopický ekzém v 8 měsících. Taky měla suché fleky.
Ano, to bude ekzém. Kup si něco na promazávání. U nás nejvíc pomohl Atoderm od Biodermy a používám i jinou kosmetiku z této řady.
Až půjdete k lékaři tak mu to řekni. Nám peditrička napsala mast, kortikoidy. Když se mu to zhorší tak jí používáme.
Ahoj ja používam cbd kapky na to.. dobre to promasti a ma pritozanetlive iucinky
Já na atopický ekzém u sebe i u malého (bohužel to zdědil po mě :-/) používám healer gel od vabios a pomáhá nám to asi nejvíc z toho, co jsem zatím vyzkoušela. Ten gel obsahuje deriváty z krevních destiček z krve mladých býků, a proto má takový zázračný regenerační účinek. Když jsem ekzém měla fakt hodně špatný a bolavý, tak mě to doslova na poslední chvíli zachránilo.
Ahoj, malému jsou 3 měsíce a na nožičkách se mu objevili suché fleky.. takové šupinaté. Nemůže to být začínající atopický ekzém?
Je plně na UM (Kendamil)
Snad to bude na fotce dobře vidět..