Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jsem magor, ale obávám se, že máš naivní představu, že orgasmus ten vaginální spouští bod G a kterém všichni slyšeli, ale nelze dokázat že existuje
já tedy orgasmus mám z jiného místa uvnitř a g bod to bude stěží.
@alisekR nekdo bod g ma nekdo ne. Nekomu staci stimulace klitorisu ard. A hlavne kazda zena dosahuje orgasmu jinak ale na to se tazatelka neptala. Ze jo.
@alisekR je úplně jedno jestli je to bod g, a, b nebo c. Prostě když tam vevnitř necítím téměř nic nikde.
@alisekR
Jestli podle vědců existuje bod G a nebo ne, je asi jedno. Pokud ho máš, tak to poznáš. Já vím, že takové místo mám. Je na horní straně pochvy, tam kde ho většina zastánců existence bodu G lokalizuje. Je hodně citlivé samo o sobě. Více se stane citlivějším po vnější stimulaci klitorisu. To už je pak pro přímou „bodovou“ stimulaci až nepříjemné. Pro normální styk ideální. Taky jsem zjistila, že když mám trošku víc naplněný močový měchýř, tak ani vnější předehra být nemusí. Bod G se posune více do pochvy. Z tohoto pohledu bych výplni z k. hyaluronové i věřila.
@Anonymní píše: Vícemoc děkuji za přínosný komentář. Mám to s tím naplněným měchýřem stejně ale je to teda hooodně slabounké zlepšení. Hlavně mám pak paniku ze zánětu močového měchýře který se mi neustále vrací. Právě proto, jsem si říkala, že by to možná mohlo pomoci. Samozřejmě lékař mě upozorňoval, že někomu to pomůže a někomu ne, že on nikdy výsledek zaručit nemůže.
@nevimproste píše: Více
Ale prosím tě, já mám orgasmus vaginální i vnější, záleží při čem vznikne.
mě víc než onen bod
dráždí kontakt s děložním hrdlem při styku. A tam asi žádný bod nebude. Že je určité procento žen k vnitřní stimulaci necitlivé je jasné a myslím, že napícháním nějaké kyseliny, která způsobí nabobtnání místa moc nepomůže. Podle mě to může pomoci pouze ženám po porodu, které mají povolenou pochvu a přes těhotenstvím měly pochvu citlivou k vnitřní stimulaci. Tam tomu věřím. Ale řeči, že to pomůže i těm, co o orgasmu zatím jen slyšeli, považuji za reklamní tah.
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo prodělal augmentaci bodu G, neboli aplikaci kyseliny hyaluronové. Nedělá to zase tak moc klinik a recenze na tuto proceduru nejsou téměř žádné (minimálně já jsem nenašla).
Proč na to ženy chodí, co chtějí dosáhnout lepšího orgasmu ale podstupují to s nadějí i ty pacientky, které o orgasmu pouze slyšely, ale nikdy ho nezažily.
Jsem bohužel ten fruhý příklad a na toto řešení mě dovedl kamarád. Samozřejmě jsem vyzkoušela všechno možné, ale fyzicky orgasmu nejsem schopná dosáhnout, pouze ve snech a to je nejzajímavější, když mi nějaká hrana tlačí na podbříšek.
Co se týče sexu, nevyzkoušela jsem toho málo, jsem i tomuto tématu a prozkoumávání hodně otevřená, takže to nedostatkem fantazie ani poznáním vlastního těla u mě prostě nebude.