Aurélie - dali byste?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
25.3.23 21:58
@samantafox píše:
Jo, hezké? A nevyprskneš na hřišti smíchy, když uslyšíš matinku volat Kille! Killíku!

Tak například můj syn se jmenuje Kilián s jedním L a nikdy jsem na něj takhle nevolala :zed: Říkáme mu Kili, Kiki, Kiliánku nebo Kiliáne. A pro nás je to jméno hezké :srdce: Ale tak mě se zas třeba nelíbí Milan, Pepa, Richard apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.3.23 22:05
@Russet píše:
Anna.

Tak já se například jmenuju Anna. A můžu Vám říct, že doku jste malá Anička, je to hezký, ale ve 40 přestáváte bejt Anička, takže jste Anna. A představovat se dobrý den, jmenuju se Anna, je za trest. „Dobrý den, Anno, máte chviličku na krátký hovor“? Strašný 😃
Hlavně všude jsou samý Anny. Nakupuju v obchodě a pořád se otáčim, protože někdo neustále volá na někoho Aničko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
25.3.23 22:17
@Anna Axé píše:
Tak já se například jmenuju Anna. A můžu Vám říct, že doku jste malá Anička, je to hezký, ale ve 40 přestáváte bejt Anička, takže jste Anna. A představovat se dobrý den, jmenuju se Anna, je za trest. „Dobrý den, Anno, máte chviličku na krátký hovor“? Strašný 😃
Hlavně všude jsou samý Anny. Nakupuju v obchodě a pořád se otáčim, protože někdo neustále volá na někoho Aničko :zed:

Tak lepší Anna než Anča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.3.23 10:54

Mně se to taky moc líbí, hlavně ta zdrobnělina Auri.
Vůbec bych se tohle jméno dítěti nebála dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
26.3.23 12:53

Pěkné jméno. Zvlášť oslovení Aurinko se mi líbí. Mimo jiné proto, že ve finštině to znamená sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.3.23 14:00

Úplně v klidu bych dala, akorát bych se vyhla kombinaci s nějakým echt českým příjmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.25 09:09

Já nevím, no. Zkuste přemýšlet o tom, že to dítě může mít vadu řeči - a až pak přijde v dospělosti na úřad o něco žádat, a řekne, že je Auéuie, tak vám asi moc nepoděkuje.

Kamarádka je Katevina Stvíbvná, taky moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
15.8.25 14:14

Mně se to jméno líbí, připadá mi takové šlechtické. Ale mělo by k tomu být nějaké vhodné příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze