Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Edit: tuhle informaci nejvíc využijete v situaci, kdy k autodráze dokupujete jednotlivá auta.
@Jura007 píše:
Edit: tuhle informaci nejvíc využijete v situaci, kdy k autodráze dokupujete jednotlivá auta.
tak nám už konečně napiš nějaký tip na autodráhu.. kterou by sis koupil Ty?
já jsem si taky vybrala, že koupím carreru a teď chci tu, kde se dvě auta předjíždějí.. já to budu hledat půl dne a Ty určitě máš nějaký odkaz v záloze
![]()
prosím ![]()
No já bych to řešil tak, že bych zašel do specializované prodejny a vyptal bych si tam nějaký leták nebo katalog. Mohl by být klidně i rok nebo dva starý… No z něj bych si vybral nahrubo a definitivní výběr bych provedl na prodejně.
(Hypermarkety a běžná hračkářství bych ignoroval…)
Já mám ale tu výhodu, že nedaleko mám specializovanou prodejnu (v Brně_Králově Poli.) Každý takovou možnost nemá.
Koneckonců, zkuste si vybrat autodráhu třeba tady. Mám dojem, že stránky provozuje majitel té prodejny, o které jsem mluvil…
@Jura007 píše:
No já bych to řešil tak, že bych zašel do specializované prodejny a vyptal bych si tam nějaký leták nebo katalog. Mohl by být klidně i rok nebo dva starý… No z něj bych si vybral nahrubo a definitivní výběr bych provedl na prodejně.
(Hypermarkety a běžná hračkářství bych ignoroval…)
Já mám ale tu výhodu, že nedaleko mám specializovanou prodejnu (v Brně_Králově Poli.) Každý takovou možnost nemá.
aha, a zajdeš mi do, prosím, do specializované prodejny, vybereš a pošleš mi nějaký odkaz? a já nakoupím přes internet…
a kluka lepení letadla nebavilo.. lepila jsem já.. má ještě malé prstíčky a vůbec mu to nešlo
takže jsem zbytek modelů odnesla na půdu a zkusím to za rok
Http://www. carrera. cz/obchod/vyhledavani//_q=p%C5%99edj%C3%AD%C5%BEd%C4%9Bn%C3%AD
nejlevnější jsem našla za 4,000,– Kč ![]()
@Jura007 píše:
Jo a ještě doplňující informace - někteří prodejci nabízejí autodráhy, které umožňují předjíždění aut a jízdu dvou aut v jedné stopě. Je potřeba vědět, že taková auta musí být vybavená digitálním (impulsním) ovládáním - to je něco odlišného od autodrah starších generací, kde každé auto jede ve své stopě a jediné, co tam řídíte, je elektrické napětí na elektromotorku auta. Málokterý prodavač vám řekne, že digitální ovládání je zkonstruované tak, že každý signál si „najde“ to svoje auto. Taková hooodně vzdálená obdoba mobilních telefonů, když to mám k něčemu přirovnat. Je dobré jít do obchodu už s touto informací: Předjíždění aut a jízda dvou aut v jedné stopě - rovná se nutnost digitálního ovládání.
To jsou vymoženosti. To by manžel mrkal na drát kdyby mu toto nadělil Ježíšek. To už by syna k tomu vůbec nepustil ![]()
Ale děkujeme za užitečné rady
@pavlasu Klikni na tento odkaz a dostaneš se přímo do specializovaného e-shopu.
Tak co, jakou autodráhu jste vybrali? Já to chci pro 7mi letého, tak si říkám, jestli by nestačil nějaký ten set carrera GO. Ale jdou tyto autodráhy GO nějak přestavět? A co délka, něco kolem 7m by bylo dostačující? Ještě - jsou lepší autíčka nebo formulky?
@kvítko píše:
Tak co, jakou autodráhu jste vybrali? Já to chci pro 7mi letého, tak si říkám, jestli by nestačil nějaký ten set carrera GO. Ale jdou tyto autodráhy GO nějak přestavět? A co délka, něco kolem 7m by bylo dostačující? Ještě - jsou lepší autíčka nebo formulky?
já koupím tuhle http://www.funkids.cz/…m-v-krabici/
na půdě máme ještě jednu nefunkční, takže je spojíme dohromady… máme i dvouleté mrně, takže drahá autodráha u nás nemá smysl…
a co dalšího kupuješ sedmiletému synovi?
Asi to vidím na nějakou takovou, líbí se mi carrera go sprint, ještě nejsem rozhodnutá. Jinak syn o hračky moc nestojí, takže dostane batoh, přilbu na lyže, tachometr na kolo, knížku a hru Moje první Česko.
Ahoj, prosím, nebudete někdo kupovat pod stromek autodráhu? Popř. jakou?
Moc tomu nerozumím, ale teď jsem zahlídla v lidlu, taky zn. Carrera, ale že by se mi tam chtělo jít poránu bojovat, to se mi taky nehce
Takže spíš z netu…
Brouzdám po heuréce a prostě nevím ![]()
@Moise …Carrera je super znacka a daji se dokupovat i nahradni dily nez neoriginal…btw:manža by ji chtel taky, ale uz jednu 5m mame doma a dalsi neprekroci prah…beztak si s tim hrajou se synem obcas a pak mi s tim zaberou pulku obyvaku a predsin..holt bydline v panelaku ![]()
a pro tve info..autodraha Carreara je v Lidlu az od 20.11
![]()
@simcaak ted jsem na to koukla, že v lidlu ta cena není zas tak výhodná, na stejnou se dostanu i z netu. Právě na heuréce čtu, že v té carreře jsou dost forová autíčka ![]()
No už nás si ji právě přeje manžel
obývák máme velký… ale jo, tak věřím tomu, že to občas vytáhnout, pořád to tu být nemůže, máme ještě mladší, ta by jim s tím zatočila
![]()