Autosedačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7725
29.3.13 15:42

@Roci No tak si představ že já bych to musela tahat do devátého patra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
29.3.13 15:43
@quinny píše:
@mikky 5 max. 6 let ;)
ale myslím že teď řešíš autosedačku 9-18 tak u té to asi jen tak nepřekročíte, za předpokladu, že pro prvního jste jí kupovali novou :palec:

jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva roky :palec: akorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.3.13 15:51
@mikky píše:
jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva roky :palec: akorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem :think:

asi néé, ale ono po těch 6ti letech je ta sedačka už vážně dodrbaná, takže to novou chce, a ony zase nejsou tak drahé a v poměru k té délce se na to snad nějak našetří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.3.13 17:20

@quinny Tak mi garáž nemáme, doufám, že bude brzy :( to by bylo něco jinýho, to bych to netahala :D

@danali Nooo, tak do devátého patra bych taky sedačku netahala, mě stačily nákupy do pátého. Tim, že to mam blízko, tak jí beru, uvidíme, jak mi to dlouho vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.3.13 00:23

5-6 let, sami výrobci deklarují takovou životnost (tedy, ti seriózní.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.3.13 00:25
@mikky píše:
jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva roky :palec: akorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem :think:

no, nezvládne to jedna–
i proto jsem já ráda, že jsem vybrala pro mladšího novou pallas2fix kteoru bude mít prostě těch 5 let, pak půjde a koupím jen solution X2 fix. takhle pěkně rozvrstvím životnost sedačky po 5 letech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí