Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Roci No tak si představ že já bych to musela tahat do devátého patra ![]()
@quinny píše:
@mikky 5 max. 6 let
ale myslím že teď řešíš autosedačku 9-18 tak u té to asi jen tak nepřekročíte, za předpokladu, že pro prvního jste jí kupovali novou
jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva roky
akorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem ![]()
@mikky píše:
jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva rokyakorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem
asi néé, ale ono po těch 6ti letech je ta sedačka už vážně dodrbaná, takže to novou chce, a ony zase nejsou tak drahé a v poměru k té délce se na to snad nějak našetří ![]()
@quinny Tak mi garáž nemáme, doufám, že bude brzy
to by bylo něco jinýho, to bych to netahala ![]()
@danali Nooo, tak do devátého patra bych taky sedačku netahala, mě stačily nákupy do pátého. Tim, že to mam blízko, tak jí beru, uvidíme, jak mi to dlouho vydrží ![]()
5-6 let, sami výrobci deklarují takovou životnost (tedy, ti seriózní.. ![]()
@mikky píše:
jo tak to nám vyjde sedačka je používaná asi dva rokyakorát mně pak zaráží ta další od 3 do 12 let to asi s jednou sedačkou nezvládnem
no, nezvládne to jedna–
i proto jsem já ráda, že jsem vybrala pro mladšího novou pallas2fix kteoru bude mít prostě těch 5 let, pak půjde a koupím jen solution X2 fix. takhle pěkně rozvrstvím životnost sedačky po 5 letech ![]()