Autoškola - povodně

Anonymní
25.9.24 18:42

Autoškola- povodně

Zdravím, nemám tu nějakého právního poradce? Chci se zeptat, měla jsem od minulého týdne jezdit v autoškole tzv opakovat jizdy 28 jizd. Přišly povodně a naše město není sjízdné, autobusy nejezdí nic… kdyz musim zkoušky udělat do konce října jinak budu muset opakovat autoškolu celou tak neexistuje nějaký prodloužení při tyhle situaci? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
25.9.24 19:13

A co Ti řekli v autoškole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 19:23

@Oliverka28 no ze mě tlačí čas že se teď nejezdí a že to nevidí realne abych dodělal v termínu zkoušky… navrhly začít teď a jezdit jinde, ale zkoušky se stejně musí dělat jen v tom městě kde se teď nejezdí a já musím znát město uličky kde budou zkoušky no ne?

• Citovat
  • Upravit
1378
25.9.24 19:30

Upřímně si myslím že nemusíš znát město a uličky kde budou zkoušky. Nikdy nevíš kudy Tě komisař při zkouškách může protáhnout, zvlášť když bydlíš ve velkém městě. Udělala bych to co Ti radí v autoškole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
25.9.24 19:36
@Anonymní píše: Více

tak pokud se v tom městě nedá jezdit, tak se tam asi nebudou moct dělat ani ty zkoušky, ne? takže musíš zjistit, kde se budou dělat a tam ideálně jezdit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 19:39

@Oliverka28 městečko je malinké takže člověk to pak vše zná na zpaměť.. ale k čemu mi bude jezdit tolik km bez toho co bude chtít komisař…?? Přece učitel říká tady většinou chce komisař zaparkovat, nebo na co si dát pozor když to nebudu vědět nevím na co se připravit… Nevím no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.24 19:40

@Keyllah noo buh vi jak to dopadne

• Citovat
  • Upravit
41140
25.9.24 19:41

no, ale to se budeš muset trochu víc aktivněji zajímat a starat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
25.9.24 19:41

Nazpamet 8o. No tak to radsi at to neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15822
25.9.24 19:53

Tak už jen s tímhle názorem pevně doufám, že řidičák mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.9.24 19:54

Já nevím, mě třeba tohle instruktor neříkal. Bydlím taky na menším městě, ale je tu XXX míst kde zrovna může ten den chtít komisař parkovat. To samé x uliček které jsme nejeli a zrovna při zkouškách tam komisař chtěl jet. Na dopravní situace které ten den zrovna budou se prostě připravit nedá. Autoškola Ti poskytla nějakou možnost jak dál a jestli jí využiješ je na Tobě, podle mě kdyby byla nějaká možnost na prodloužení, tak by o tom autoškola měla nějaké informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11759
25.9.24 20:13

Za mne se trasy komisařů netrénovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 20:31

@Evkad u nás se trénují komisař jezdí 4 trasy a ty jezdíme… nebo jsme aspoň jezdily dokud to šlo. Tím že jsme fakt malé město tak prostě víc cestiček sem nevede… takže učitel nám vždy říká komisař vždycky když jedeme tudy chce to a to, řekne nám i kde parkovat atd… Nevím je to autoškola od autoškoly

• Citovat
  • Upravit
2447
25.9.24 20:39

Já když jsem dělala „auto“školu na motorku, tak jsem jezdila v Praze a zkoušky dělala v Táboře. :nevim: a když jsem dělala na auto, tak jsem jezdila v jedné části Prahy, ale komisař na jedné vedlejší zatočit na druhou stranu a zkoušky jsem dokončila taky v úplně jiných ulicích, než jsem znala :nevim: jezdit ve stejných ulicích jako dělat zkoušky, na to musíš mít spíš štěstí, než aby to bylo pravidlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
25.9.24 21:18

Já bych řekla, že alespoň nějaké pozitivní dopady ty povodně mají… Protože tohle pak člověk potká na silnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze