Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já než jsem šel do autoškoly, tak už jsem s kde čím jezdil, ale to byly devadesátky. Dnes je to úplně jiné. Každopádně doporučuji udělat autoškolu v Praze, není nad to, když je člověk v tom frmolu a zácpách od samého začátku.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 24 let mám 2 malé děti bydlíme na vesnici chtěla bych si udělat řidičák kvůli dětem, pořád musím spoléhat na autobus a to je na prd vy co jste dělali řidičák učili jste se nějak před tím než jste šli do autoškoly? Nějaké rady mockrát děkuji
@Prostě Vodnář no to vám pěkně děkuji
to nevím jestli bych to zvládla ale je to lepší aby viděl člověk do čeho jde mockrát děkuji,
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 24 let mám 2 malé děti bydlíme na vesnici chtěla bych si udělat řidičák kvůli dětem, pořád musím spoléhat na autobus a to je na prd vy co jste dělali řidičák učili jste se nějak před tím než jste šli do autoškoly? Nějaké rady mockrát děkuji
Nikdy jsem auto neřídila, bylo mi 17, když jsem začala dělat řidičák.
Nikdy jsem neřídila motorku a ve 44 začala dělat řidičák.
Všechno v pohodě, nikdo nic neočekával. Jooo, na motku se mě ptal instruktor,, na čem jezdím
. Aai zvyklej od kluků, co jezdí od 12let ![]()
@Kockazvysocan dobře děkuji, klobouk dolů ty jo
Já jen 2 malé děti rok a půl od sebe musím se spoléhat na autobusy a je to něco mají pořád zpoždění syn musí jezdit po několika doktorech, musíme najít speciální školku která je od nás sice kousek ale musíme autobusem na Zličín a jednu stanici na Stodůlky, ráno ho budit autem bych tam byla za 10min
Pokud vyberete autoškolu s dobrými referenemi, pak není čeho se bát.
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář no to vám pěkně děkujito nevím jestli bych to zvládla ale je to lepší aby viděl člověk do čeho jde mockrát děkuji,
Taky jsem potrebovala zacit jezdit, kdyz jsme se prestehovali mimo Prahu. Ja uz teda ridicak mela, ale nikdy jsem neridila, pres dvacet let. Tak jsem si zaplatila kondicni jizdy, poprosila jsem instruktora, aby se ke mne choval jako k uplnemu novackovi. Nejdriv jsme jezdili vsude mozne po Praze, okruhy, najezdy, krizovatky a pak jsme se soustredili na trasu, kterou budu jezdit do prace a z prace, ruzne cesty, abych nebyla zaskocena z uzavirek. Do toho jsem si sama studovala a pripomela vyhlasku a delala si zaverecne testy. Sama do provozu jsem si troufla az kdyz jsem mela pocit, ze to zvladnu. Prvni mesic byl psychicky narocny, ale postupne to bylo cim dal lepsi. Doporucuju ti pak taky se zamerit na tu nejcastejsi trasu, klidne si i prikup jizdy navic. Ja za ty kondicky dala jako za celou autoskolu, ale nelituju tech penez. A Prahy se zbytecne neboj, do centra asi jezdit nebudes a beztak jsou vsude semafory. Jen musi byt clovek hodne soustredeny, protoze auta, chodci atd. Pro me je vetsi stres nez Praha uzka okreska, kde to mistni ostrileni ridici kolikrat svihaj jako blazni.
@Denisa56 moc děkuji za každou radu, to se mi hodí ano do centra Prahy budu jezdit asi výjimečně spíš okolo Zličín Stodůlky atd,
Začnu se postupně něco učit koupím si třeba knížku a pak se přihlásim
Kdyby jste měla zájem, učím na Praze Západ v Autoškole a nabíráme nové lidi. ![]()
Ráda Vám i poradím se vším aby jste nebyla nervozní. Kdyžtak se ozvěte - 774 969 559 nebo na FB Jana Kotoučková
Budu se těšit.