Autoškola? řidičky?

2917
10.4.15 17:35

autoškola? řidičky?

Zdravím, je tu některá z Vás která ted někdy dělala autoškolu? Chci se zeptat zda to bylo těžké, co se vám líbilo a co ne, nějaké zkušenosti?… Popřípadě které prostě mají řidičák i dýl jaká byla vaše autoškola? kolik jste za ni platili a kde? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2738
10.4.15 17:42

@onajeblond Nesmíš se bát :) já se na to těšila x let a užila jsem si to, strašně mě to bavilo, baví a bavit bude. Měla jsem taky obrovskou motivaci. každý den místo 2 hodin vlakem hodku autem…
Hlavně pak, hned jak dostaneš papíry jezdit, jezdit a jezdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
10.4.15 17:48
@Bibušenka píše:
@onajeblond Nesmíš se bát :) já se na to těšila x let a užila jsem si to, strašně mě to bavilo, baví a bavit bude. Měla jsem taky obrovskou motivaci. každý den místo 2 hodin vlakem hodku autem…
Hlavně pak, hned jak dostaneš papíry jezdit, jezdit a jezdit :)

Ano to jsem taky slyšela jezdit, jezdit, jezdit :-D chtěla bych si dělat příští rok, taky se na to strašně těším kdybych mohla tak bych si ho dělala hned, bohužel ted to nejde no, proto se prám jak kdo kde :-DDD každopádne moc děkuji za odpověd a podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.4.15 17:57

@onajeblond ridičák jsem dělala před 8 lety, tehdy strach, moje první jízda s prckem v autě - klukovi byl necelý rok.. od té doby jezdím, jezdím.. tedy teď pauza.. Miláčka auto jsme prodali a chlap koupil velké, co máme prcka, tak neřídím :cert: :cert: a jsou chvíle, kdy mi to hodně chybí.. řízení byl pro mě relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.4.15 17:58

Delala jsem autoškolu vloni, s třiletym synem a 9ti mesični dcerou, testy jsem se učila dopředu a neco malo jsem najezdila, ješte než jsem tam šla. Nebylo to nic težkeho, jen se nesmiš bat, přesně za mesic jsem šla ke zkouškam, a testy jsem měla na plny počet. Ďelala jsem v jedlove a stala 8000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.4.15 18:15

Dělala jsem autoškolu loni, ale pořádně jsem začla jezdit až letos na začátku roku, když jsem zjistila, že v sobotu by mi trvala dlouho cesta do práce… :-D Tak mě kolegové dokopali, abych jela autem a od té doby jezdím autem do práce pořád… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
10.4.15 18:23

Ja si delala autoskolu hned v 18, coz je 9let, a pak sem zacala hned jezdit treba kratsi vzdalenost ale jezdit ale me to vzdycky bavilo a ted bydlime na vesnici kde by to bez auta neslo a manzel je od rana do vecera v praci takze pro me je to strasna vyhoda ze ridicak mam a mam I auto, navic s detma si to bez auta ani neumim predstavit. Takze hlavu vzhuru, ver si a jezdi a budes si den ode dne jistejsi, drzim palce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37269
10.4.15 18:33

Dělala jsem autoškolu na podzim… vůbec se neni čeho bát :) je pravda jak se tu píše že to chce hlavně jezdit a získat zkušenosti.. já jezdila do vánoc, pak sem se vybourala a od tý doby mam docela strach a je to znát, takže se hlavně nebát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
10.4.15 18:39

Čim vic jezdit tim je to lepši, prvni čtyři mesice jsem jezdila jen o vikendu a id prosince jsem si nechala auto dima a mam najeto za třičtvrte roku asi 5000 kilometru a to řidim, jen když se mi chce, ale pod 200 km tydne se nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
11.4.15 09:49

Tak včera jsem zrovna dodělala:). Na třetí pokus, ale je to tam. Teorie byla lehká, s řízením jsem trochu bojovala ale to se poddá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
11.4.15 10:43

Já dělám akorát, včera jsem měla zrovna hodinu parkování.. poprvé za celou dobu autoškoly jsem si přišla opravdu jako debil, měla jsem sto chutí vystoupit, odejít a na celý řidičák se vykašlat :mrgreen: po řidičáku jsem nikdy moc netoužila, jsem z Prahy a na MHD zvyklá, dojíždět do školy, do práce… nyní se situace trochu změnila, dálkově dojíždím do školy, tak ta motivace netrmácet se brzy ráno na vlak a pak vlakem a z nádraží pěšky do školy byla, stejně tak, jakože přítel dostane služební auto, tak mi jeho nechá. Navíc se nyní možná budeme stěhovat do baráčku za Prahou, tak tam bych byla bez auta úplně nepoužitelná.. Těšila jsem se, baví mě to, učitelku mám prímovou, ale z řízení mám respekt, nemyslím tak ani v autoškole, jako spíše až budu jezdit někam sama, až budu muset sama za sebe rychle řešit dopravní situace apod.. Ale doufám, že se všechno podá a bude to OK :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze