Autovakcína na mykózu - doplatek

1403
5.2.13 20:43

Autovakcína doplatek

Chtěla bych se zeptat kolik ste měli doplatek na Autovakcinu na Mykozu! Trápí mě už skoro pul r. v kuse je to k zbláznění mam už vakcinu objednanou a jen na ní čekám. Děkuji za odpověd a eště zda vám vakcína zabrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
6.2.13 12:40

Dobrý den, tak mě byla dělána autovakcína na ten stejný problém přibližně před 8 lety, v tu dobu jsem nedoplácela vůbec nic. Ještě jste se ptala, zda pomohla - mě 100% ANO. Já trpěla na kvasinky opravdu hodně, jsem po dvou těhotenstvích (bylo mi řečeno, že se mi to může vrátit) a jsem ok. Tak přeji, ať Vám také zabrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.2.13 19:11

Děkuji moc za komentář :-) snad mi to zabere taky už mi to leze na nervi když jeto pořád dokola. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aknalb
27.3.13 16:19

Dobrý den, taky mi trápí mykozy, je to každý měsíc pořád dokola, jsem už z toho zoufalá. Mám pocit, že doktoři z toho tahají akorát peníze a výsledek žádný, přestane to na pár dní a pak znovu. Můžete mě prosím poradit jak se dostat k té vakcíně, To se berou u Dr. nějaké stěry? Jestli jo, tak kdy, když mám mykozu nebo po dobrání léčby? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
1403
27.3.13 16:42
@aknalb píše:
Dobrý den, taky mi trápí mykozy, je to každý měsíc pořád dokola, jsem už z toho zoufalá. Mám pocit, že doktoři z toho tahají akorát peníze a výsledek žádný, přestane to na pár dní a pak znovu. Můžete mě prosím poradit jak se dostat k té vakcíně, To se berou u Dr. nějaké stěry? Jestli jo, tak kdy, když mám mykozu nebo po dobrání léčby? Děkuji za odpověď

Ahoj, já trpím na Mykozu hodně hodně moc (mam jí cca:bez měsíce rok) prošla sem si snad vším. Odbourala sem sladké, zvýšila sem hygienu na maximum, měla tabletek léku že mě to stálo snad tisíce :lol: a změnila sem i lékaře (a ta mi dala autovakcinu -udělala mi stěry přímo když sem měla Mykozu a za měsíc tu AUTOVAKCÍNA byla mam to v kapkách asi v 5 lahvičkách a nedoplácela sem nic) Brala sem to 3 tejdny a Mykoza se stejně rozjela takže se braní muselo zastavit vyléčit se tabletkama a ted sem zase začla a ted čekám co bude dál zda se vrátí či ne.. (ted jí beru teprve zase týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aknalb
29.3.13 08:19

Díky za odpověď, mě mykoza trápí od 26 let, začalo to po prvním porodu, měla jsem to jako ty pořád. Během druhého těhotenství jsem měla klid a potom to začalo nanovo, na gyndě jsem byla téměř každý měsíc. Pak jsem začala jsem brát antikoncepci a měla jsem 6 let klid. Teď jsem ji musela přestat brát kvůli vysokému tlaku a mykoza se rozjela znova. Začne to pravidelně každý měsíc při ovulaci. Pálí to tak strašně, že nemůžu ani usnout. Sladké nejím ani pečivo, to stejně nepomáhá. Umím si představit co mě čeká a taky mě děsí ty finance. Teď jsem dostala Macmiror a Vitagyn C. Tak já se budu snažit o tu vakcínu. Akorát nerozumím tomu, že všichni píší, že se mykoza zhoršuje při těhotenství a při antikoncepci. U mě to bylo jediné období, kdy jem byla v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa