Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@EEKK píše:
@lucad77
Ono je to těžký. Na noc je třeba na oddělení jedna sestra. Kdyby nerozdala léky pacientům na klidnou noc, to by se tam asi zbláznila. Nelze po nich samozřejmě chtít, aby se individuálně každému věnovali. Doma má rodina člověka jednoho, tady jich mají na LDN, v nemocnici, plno. U nás šlo o velice nevybíravé chování a zanedbání základní péče.
Protoze si „minimalni“ pocty zamestnancu nemocnice vylozily jako „dostacujici“ pocty zamestnancu, usetrene penize jdou majitelum tech zdrav. zarizeni.
@EEKK píše:
@lucad77
Ono je to těžký. Na noc je třeba na oddělení jedna sestra. Kdyby nerozdala léky pacientům na klidnou noc, to by se tam asi zbláznila. Nelze po nich samozřejmě chtít, aby se individuálně každému věnovali. Doma má rodina člověka jednoho, tady jich mají na LDN, v nemocnici, plno. U nás šlo o velice nevybíravé chování a zanedbání základní péče.
No mně to nepiš, tohle já dobře vím.
@Yorkmut píše:
A mohla by si do nej nahnat ty servirky a ostatni, kterym bude na pozici zdravotnika stacit jen trimesicni kurz. K tomu neocko poradnu, laktacni poradenstvi, chovnou stanici+cvicak pro psy a fakultu politologie a mezinarodnich vztahu s orientaci na Rusko.
Občas taky Lucie Sx tlachá nesmysly o rozpočtu, o financování různých věcí ve státě atd. Já to beru jako takový neškodný folklor, ale možná někdo těm jejím nesmyslům věří. Zajímalo by mne, u jakého vzdělání skončila.