Baby friendly restaurace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11750
4.4.13 21:50

Ja myslim, ze neni misto, kde by vam tu sklenicku neohrali.
Hansen je od Svobodaku jen kousek, pokud by se presouvali do centra, konkretne z Porici sestkou asi pet minut :-) Autem asi trochu na dyl, ale za to muze doprava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.4.13 21:52

Na dětském koutku fakt netrvám, musela bych tam s ním, přece jen je ještě prcek + celkem neřízená střela. Potřebujeme se najíst, to je vše. Hlavně aby to bylo vhodné i pro dítě, případně aby ohřáli bez remcání skleničku (beru s sebou). Jinak zase skončíme v Ikea, ale to máme celkem z ruky. Při nejhorším někam popojedeme. Klidně šalinou.

• Citovat
  • Upravit
823
4.4.13 21:52

@Billi Doporučuji na Nám. Svobody dům Omega, ve 3. patře je restaurace Piazza.Je to rozdělené na kuřáckou a nekuřáckou část, vaří tam výborně a mají tam krásné velké akvárko takže se dítko určitě zabaví. O patro níž mají na WC i přebalovák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
4.4.13 21:53
@babynka píše:
@Billi Doporučuji na Nám. Svobody dům Omega, ve 3. patře je restaurace Piazza.Je to rozdělené na kuřáckou a nekuřáckou část, vaří tam výborně a mají tam krásné velké akvárko takže se dítko určitě zabaví. O patro níž mají na WC i přebalovák :palec:
:palec: jj taky jsem to tam pak videla, ta je ok!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.4.13 21:54

@Kaculatko to právě nevím, jak je na tom Brno (byla jsem tam 7 let, ale bez dítěte). U nás mají s ohříváním skleniček problémy :roll:
Dopravovat jedině šalinou, protože vím, jak to tam s popojížděním autem vypadá…

• Citovat
  • Upravit
11750
4.4.13 21:58

@Billi Tak z Porici se dostanes sestkou i osmickou primo do centra, ke Svobodaku uz to je par kroku…
Urcite je lepsi jit nekam, kde i nabizi ty zidlicky. Uz podle toho poznas, ze jim nedelaji deti vrasky. Takze i kdyz koutek nevyhledavas, tak je dobry se podle toho ridit :-) Ale ja jsem teda jeste nenarazila na zadny misto, kde by to nekomu vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.4.13 22:02

@Kaculatko po Brně se umím pohybovat celkem dobře. Klidně to jde i dvojkou na nádraží, to mi přijde na Svoboďák stejně daleko a našla jsem něco, co by mělo být na Orlí. Židličky beru jako podmínku, bez toho neberu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11750
4.4.13 22:06

@Billi Tak doufam, ze se zadari ;-) Pak napis jak jste dopadli a co jste vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.2.15 17:33

Baby friendly restaurace Olomouc

Ahoj maminky, potřebovala bych radu, kde v centru Olomouce je nějaká baby-friendly restaurace. S židličkami pro děti, dětským koutkem. Zatím jsem našla jen kavárnu Opera, ale tam nevaří, respektive jen pizza a těstoviny, co jsem tak našla. Děkuju moc za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.2.15 19:20

@Billi
Jak to dopadlo na té Orlí? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
5.4.16 09:20

Ahoj holky :mavam: Taky bych potřebovala poradit nějakou hezkou kavárnu pro maminky s dětma v Olomouci, já mám syna 3m. a ten vydrží v podstatě jen když kočárek jezdí, takže asi sednout ven a kamarádka má chlapečka 2r. Vím jen právě o té Opeře v Šantovce, jak tu zmiňovala @Romily, máte ještě někdo něco ozkoušeno? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.