Baby friendly restaurace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
BABY FRIENDLY restaurace
Ahojky,
můžete mi napsat Vaše názory na Baby friendly restaurace v ČR? Jsme z Brna a zatím vím jen o jedné zcela nekuřácké restauraci v Kr.Poli a další jsme nenašli. Snad jen osvědčená IKEA, ale to je z ruky a chodí sem snad všechny maminky z brna a kolem poledního je tu narváno k prasknutí
. JInak nevím, kde bych se najedla dobře jak já, tak by si tam ev. pohrálo naše dítko
![]()
Pa S.+Š. 6 m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
Já jsem byla v restauraci Colatransport, je to v Holáskách (takže kousek od města). Mám 2,5 letou holčičku - ta si pěkně vyhrála venku, mají tam udělané takové pěkné hřišťátko, ze 3/4 ohrazené aby děti nemohly utéct a mladší dceru (skoro 4 měsíce) jsem tam mohla v klidu nakojit aniž by to komukoliv vadilo. Lidi chodili kouřit ven, jídlo super, ohromné porce cenově přijatelné. Jo ještě tam mají koně, takže se dá koukat i na ně.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Sebasty,
super pro děti je Eldorádo v Mariánském údolí. Ale pro vás to asi bude až příští rok, pochybuju, že byste už chodili v šesti měsících na písek???? Jsou tam zvířátka (kozy, psi, ovce), houpačky, písek, trampolína…no za rok v létě to určitě vyzkoušejte.
Jinak je to docela problém, když jsem ve městě, tak většinou skončíme u MacDonalda, protože tam je možnost jít na záchod s kočárkem. A nekouří se tam. Ale jídlo teda rozhodně není zdravé. ![]()
Měj se a když budeš mít nějaký tip, tak ho tady oznam. Dík.
Sylva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky,
myslela jsem ale restauraci něco jako je v Ikei možnost si ohřát papáníčko a hlavně kde se tak nekouří, jasně zahrádky teď vedou, to Eldorádo je fajn, znám, ale co až bude zima, bude mráz - kam se s mimínkem schováš? ![]()
Díky, pa všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi.
Zítra jedeme do Brna, doporučíte někdo, kam jít na jídlo s 16 měsíčním prckem? Něco nekuřáckého, kde nabízejí dětské jídlo, nebo aspoň možnost ohřát skleničku.
- Citovat
- Upravit
Myslíš restauraci anebo třeba jen family point?
a kde? v centru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tady davam seznam nekurackych mist v Brne, ale vic prozkoumat co je i pro deti uz si musis sama. My mame zatim kocarkove dite, takze z vlastni zkusenosti poradit nemuzu… treba v sobotu nas ceka pizzerie La Patas, kde maji pry i detsky koutek, ale uplne nekuracka neni.
pardooon
http://www.zdravemesto.brno.cz/index.php?…
Příspěvek upraven 04.04.13 v 21:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději v centru, budeme se pohybovat kolem Poříčí, ale není problém zajet na Českou nebo na Svoboďák.
Co je family point
?
- Citovat
- Upravit
@Kaculatko kde je seznam?
My dětský koutek nepotřebujeme, hlavně se najíst - my i dítě.
- Citovat
- Upravit
@Billi
http://www.familypoint.cz/
místo pro nakrmení, nakojení, přebalení apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U Poříčí mě nic moc nenapadá, úplný centrum je taky na toto dost blbý…
zkus Le Social na Úvozu - nikdy jsem tam ale nebyla http://www.namaterskevbrne.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi Editovala jsem prispevek ![]()
Jinak tady pres tyto stranky koukam, kdyz nekam jedeme… jde tam celkem dobre zadat do filtru co pozadujes od toho mista.
http://www.grandrestaurant.cz/uvodni-strana/
Co jsem tam tak zbezne zadala tak vyslo na prvnich mistech Hansen a Havana, oboji znam a jedno z toho je dokonce v centru ![]()
Příspěvek upraven 04.04.13 v 21:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El-Brno spíš potřebuju, něco kde se najíme všichni. Takže Family Point padá :/
- Citovat
- Upravit
@Billi Havana je super, máme ji kousek od baráku, je tam i ten koutek, ale spíš pro starší děti, ale z Poříčí hodně hodně z ruky - ale jestli si potrpíte na dobré jídlo, tak doporučuju.
Hansen je bývalý Besedňák, tam prý vaří taky dobře, ale taky trošku z ruky.
Tak na dětském koutku netrváte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věčný problém-najít v centru restauraci s dětským koutkem (pokud možno i funkčním).
Ale mimo centrum znám třeba AlCaponne na Hrnčířské, ale jinak bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.