UM u malého miminka

Anonymní
30.10.23 06:06

Baby miminko

Ahojte, potrebuju radu, 3 týdny nekojim mám 7tydenni miminko. zacinali jsme na UM babylove to měl bolesti břicha a zvracel tak jsme přešli na babyvitu a to měl velkou koliku a byl neklidný a měl pořad hlad, tak jsme přešli na sunar a stoho má řidči stolici, a je klidný, mám zase změnit mléko?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11812
30.10.23 07:24

Ne, pokud je klidný tak bych nechala..ridčí kašovitá stolice je normální…špatně by bylo kdyby byla hodně vodova, s hlenem, s krví nebo více jak 10× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.10.23 07:31

Během 7 týdnů třetí UM. No určitě bych neměnila hned. Tělo si taky nějakou dobu zvyká. Řídká stolice je u kojenců normální. Pokud to neni jen voda, nechala bych Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.10.23 09:11

Dobre děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.10.23 13:41

Také bych vyčkala. I když UM je obecně velký problém a u nás Teda pořádný. Už máme za sebou 4 druhy. Teď máme Kendamil už asi 3 týdny a musím zaklepat, že snad jsme narazili na to správné. Ale je pravda, že stolici má po něm taky řidší, je prý hodně podobný Sunaru, takže to možná odpovídá.
Ale jinak jsme pořád řešili zácpu a bolest bříška. Takže za tu řidší jsem ráda 😅
Ale i v lekárně mi lékárnice říkala, že trvá až 14 dní, než si střeva zvyknou. Až pak uvažovat nad změnou.
Popravdě ale bych počkala, pokud nebude nějaký fakt velký problém. Prdiky a bolest bříška k tomu prostě patří, pokud nemá vyloženě průjem nebo není úplně ucpaný, tak bych nechala 😊 nám bych Teda řekla pomohly i laktobacílky od Swiss. Nasadila jsem spolu s Kendamilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí