Babylove Nuby

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
9.4.15 19:54

Babylove Nuby

Máte doma někdo prosím tento hrníček? Chyběl mi k tomu český návod a tak nevím jestli je třeba před prvním použitím vysterilizovat. Myslím, že asi ne, ale většina lahviček se sterilizovat má, tak si jdu raději pro radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
308
9.4.15 20:12

Ahoj sterilizací noc nezkazíš. Nebo jí aspon pořádně umyj a vypař horkou vodou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.4.15 20:22

@Delfínek.W Vymýt horkou vodou a přípravkem na lahvičky od Nuku mám v plánu, ale říkám si co ta sterilizace. Někdo by to neřešil, já jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.4.15 20:27

Jee, ten jsme měli taky. Byl oblíbený. Já ho nikdy nesterilizovala, protože se mi zdál, že by to asi moc nerozchodil.. přišel mi ten plast tenký. :nevim:
Jen sem vždy omyla teplou vodou s dětským jarem.. a po čase, jak se mi zdál zašlý, jsem prostě koupila nový.. zas nestojí tolik, aby mi to trhalo kapsu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.4.15 20:56

@sall7 Díky moc za radu. Dneska jsem prckovi dala a nevěděl si s tím moc rady, tak uvidíme jak to půjde dál. Ten plast se mi zdá právě taky tenký, takže jsem si říkala, že sterilizovat asi ne. A lila jsi tam i horký čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
12.4.15 20:34
@30Bar píše:
@sall7 Díky moc za radu. Dneska jsem prckovi dala a nevěděl si s tím moc rady, tak uvidíme jak to půjde dál. Ten plast se mi zdá právě taky tenký, takže jsem si říkala, že sterilizovat asi ne. A lila jsi tam i horký čaj?

omlouvám se za pozdní reakci, ale víkend byl nějak časově náročný :)
Dodnes vařím čaj do skleničky bokem, nechám chvilku vychladnout a poté naliju do hrníčku na pití a dle potřeby dolívám vodou na přijatelnou teplotu ;) takže ani do Nuby hrníčku jsem nikdy nelila moc horký čaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí