Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte doma někdo prosím tento hrníček? Chyběl mi k tomu český návod a tak nevím jestli je třeba před prvním použitím vysterilizovat. Myslím, že asi ne, ale většina lahviček se sterilizovat má, tak si jdu raději pro radu.
Ahoj sterilizací noc nezkazíš. Nebo jí aspon pořádně umyj a vypař horkou vodou. ![]()
@Delfínek.W Vymýt horkou vodou a přípravkem na lahvičky od Nuku mám v plánu, ale říkám si co ta sterilizace. Někdo by to neřešil, já jo ![]()
Jee, ten jsme měli taky. Byl oblíbený. Já ho nikdy nesterilizovala, protože se mi zdál, že by to asi moc nerozchodil.. přišel mi ten plast tenký. ![]()
Jen sem vždy omyla teplou vodou s dětským jarem.. a po čase, jak se mi zdál zašlý, jsem prostě koupila nový.. zas nestojí tolik, aby mi to trhalo kapsu ![]()
@sall7 Díky moc za radu. Dneska jsem prckovi dala a nevěděl si s tím moc rady, tak uvidíme jak to půjde dál. Ten plast se mi zdá právě taky tenký, takže jsem si říkala, že sterilizovat asi ne. A lila jsi tam i horký čaj?
@30Bar píše:
@sall7 Díky moc za radu. Dneska jsem prckovi dala a nevěděl si s tím moc rady, tak uvidíme jak to půjde dál. Ten plast se mi zdá právě taky tenký, takže jsem si říkala, že sterilizovat asi ne. A lila jsi tam i horký čaj?
omlouvám se za pozdní reakci, ale víkend byl nějak časově náročný ![]()
Dodnes vařím čaj do skleničky bokem, nechám chvilku vychladnout a poté naliju do hrníčku na pití a dle potřeby dolívám vodou na přijatelnou teplotu
takže ani do Nuby hrníčku jsem nikdy nelila moc horký čaj..