Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
chtěla bych poprosit o radu. Chtěla bych koupit monitor dechu pro naše miminko. Jen přemýšlím, zda koupit Babysense II nebo Nanny
. Slyšela jsem, že Nanny vyvolává více poplachů, je to pravda? Můžete mi prosím poradit, zda a jaké zkušenosti s těmito přístroji máte a který z nich byste mi doporučila?
Děkuji mockrát za odpovědi a přeji Vám hezký den.
máme Nanny a protože dost často hlásil planej poplach tak jsme ho skoro nepoužívali
Též jsem četla, že nanny je o trochu méně citlivá, tak jsou častější falešné poplachy, u babysense je ta citlivost občas na škodu, může snímat nejen dítě, ale i mírný průvan při větrání, třeba taky pokud je postýlka na parketách, tak to, že někdo v místnosti chodí a postýlka se neznatelně otřásá ![]()
Měla jsem babysense, spokojenost, vždy jsem dodržovala všechny bezpečnostní opatření, jako že postýlka se ničeho nedotýkala, větrala jsem před uložením dítěte. Falešný poplach jsme zažili až v roce, kdy se prý mění frekvence dýchání, monitor je nastaven na dýchání dětí do roka. Popravdě, zažít to víckrát s menším dítětem, tak mě asi vezou, protože jsem se vyděsila k smrti.
Babysense mi přišel i výhodnější, prodává se se dvěma deskama, tudíž to buď řeší pokratí postýlky u hodně pohyblivých dětí, nebo pokud se hodně cestuje, tak desky není dobré převážet, poškozují se tím, tak stačí převážet jen „krabičku“. My jsme necestovali, dítě bylo pecka, na vše stačila jedna deska, takže jsem pak poměrně dost výhodně prodala a mohla jsem tak udělat s klidným srdcem, že ta deska, kterou jsem dodala, nebyla nikdy používaná
máme Babysense a můžu jen doporučit!!!
Malá byla nedonošená, takže z porodnice jsme přišli když měla 2 kg a do roka nám Babysense zahlásil všehovšudy 2×, a to nás varovali,že když je takhle maličká, může být víc falešných poplachů..takže u nás naprostá spokojenost
Děkuji za názory. Takže zatím stále vede Babysense. Máme dvě postýlky. Tak bude výhoda, když bude jedna deska v každé postýlce a budu přenášet jen krabičku. Až bude mimčo větší, tak bude jen v té jedné a tam můžu dát podložky obě ![]()
Já měla Babysense a spokojenost, alarmoval jen jednou, malá naštěstí byla v pořádku. Nepočítám teda alarmování, kdy jsem vyndala dcerku z postýlky a zapomněla ho vypnout ![]()
Dvě desky jsou super, malá měla zezačátku denní a noční postýlku, tak jsem přenášela jen krabičku
A pak až byla větší, tak ty desky pokryly celou postýlku a nestávalo se, že by ležela mimo ně ![]()
My měli nanny a nahlásil nám, když malá přestala dýchat upadla do takovýho hlubokýho spánku, že zapomněla dýchat a potom když jsem to špatně nainstavovala, manžel to zpravil a žádný poplašnáky jsme neměli.
Ahoj, my měli taky Babysense, ze začátku asi 3 poplachy byly, ale stačilo posunout desku. Takže spokojenost.
My ho ale nekupovali, měli jsme ho na půl roku jen půjčený z půjčovny. ![]()
Máme Babysense II a ani jeden poplach
jsem naprosto spokojená!!!
Průvan a větrání bylo naprosto v pohodě, i když foukalo dost ![]()
máme nanny a 1 poplach, doporučuju, jde o to jak dáš tu podložku pod matraci
, poplach byl, protože dítko sjelo dolů a podložka byla na široko, ted ji mám na výšku a ok a postýlku mám stále zvýšenou v oblasti hlavy miminka
Ahoj ja myslim ze to na citlivost bude asi stejny vsechno snimaji totiz pohyb a to veskery takze to jestli vic alarmuje ten nebo ten se asi srovnat neda spis to ma kazde miminko jinak nektere se pri spanku zapomene nadechnout o trosicku dyl a uz to rve ja mam doma Nanny a jsem spokojena rval mi za 3 mesice 2× ale to presne bylo tim ze se mi Minka nadechla pozdeji ![]()
Ivaaneb… my mame Babysance a taky spokojenost. Moc jsem ho tedy nepouzivala, tak mesic maximalne.
Uz ho nepotrebujem, tak kdybys chtela odkoupit, pisni SZ. ![]()