Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Krásnou neděli Všem..
Jdu si k Vám pro radu.Na syna(7let) něco leze…Trochu ho bolí v krku bolí ho hlava a celkově je takový unavený…Na krku má zvětšenou pravou uzlinu je zdurela bolestivá trochu. V krku ho bolí chvíli jo pak zase ne…Vyloženě nateklé mandle nemá na té pravé má 2 bílé fleky(ty on má pokaždé co na něj něco leze…Prostě s emu to takto projevuje..kolikrát se mu udělají i když mu nic není a za pár dní zmizí ![]()
Chci se zeptat mám výbornou zkušenost s Bactoralem..Vzdy začnu dávat a pomuze..Bohužel v lékárně neměli a paní mi dala Bac-entos…Máte někdo zkušenosti? Říkala že to je stejny jako Bactoral…Děkuji moc ![]()
Tak se koukni na letak na ucinnou latku a jeji event. mnozstvi.
@negra Spíš mi zajímá jestli má někdo zkušenosti a byl spokojený..Já s Bactoralem absolutně..Tak jestli i toto je takhle dobrý. ![]()
Kouknu.. ![]()
Hezký večer. Zkušenost tedy nemám. Ale pokud byste se pak vy mohla podělit o výsledek, tak budu ráda.
Zdravím, ano, orální probiotka Bac-Entos fungují perfektně na zmírnění nachlazení. Podporují zdravou ústní mikroflóru a tím i obranyschopnost těla. Užívám je pravidelně a jsem moc spokojená, mají je v***
*edit admin- smazaná reklama
Dobrý večer, mrknu na ně - klasicé probiotika mám vyzkoušené, ale orální ještě ne, ale určitě je zkusím, protože jsem na ně četla samou chválu.