Horečka u devítiletého bez příznaků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21311
4.1.24 09:53

Horečka u devítiletého bez příznaků

Obnovovala jsem starší diskuzi, ale nějak to neklaplo, tak založím novou. Pardon za duplicitu.

Syn 9 let, od úterý horečky kolem 38,5 a jinak nic. Nekasle, nesmrka, krk ok, žaludek ok :nevim: nevím jak mu pomoci. Když horečka preleze tech 38,5 dám ibalgin a to je tak vše. Je unaveny a moc nejí - ale to připisuji horečce. Čaj vypije a občas i neco sní.
Jestli do zítřka nebude zlepšení, vezmu ho před víkendem k lekarce, dnes asi ještě vydrzime doma, ale dotaz - je neco, co by mu mohlo ulevit nebo ma někdo nápad, co mu tedy vlastně je?

Kluci nemocní nebývají a když uz, tak typická viróza apod. V tomhle se placam a štve mne, ze vlastně jen koukám, jak mu není dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18549
4.1.24 10:02

@Tichošlápek napada me nějaká detska nemoc. Neštovice měl? na jaře se ve školce řešila spala a ne každý měl hned nějaké bolesti atp. Je to třetí den, tak by se to zítra mělo zlomit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 10:05

@hospodki je ockovany proti nestovicim :think: spalu nikdy neměli ani jeden, tak nemám zkušenost, možná to bude ono. Vím, ze budu muset počkat, ty horečky nejsou nijak zavratne, ale depta mne to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
4.1.24 10:06
@Tichošlápek píše:
Obnovovala jsem starší diskuzi, ale nějak to neklaplo, tak založím novou. Pardon za duplicitu.

Syn 9 let, od úterý horečky kolem 38,5 a jinak nic. Nekasle, nesmrka, krk ok, žaludek ok :nevim: nevím jak mu pomoci. Když horečka preleze tech 38,5 dám ibalgin a to je tak vše. Je unaveny a moc nejí - ale to připisuji horečce. Čaj vypije a občas i neco sní.
Jestli do zítřka nebude zlepšení, vezmu ho před víkendem k lekarce, dnes asi ještě vydrzime doma, ale dotaz - je neco, co by mu mohlo ulevit nebo ma někdo nápad, co mu tedy vlastně je?

Kluci nemocní nebývají a když uz, tak typická viróza apod. V tomhle se placam a štve mne, ze vlastně jen koukám, jak mu není dobre

močák, ledviny - vezměte sebou moč a běžte k doktorce,
taky by to mohl být covid, ale to by ho asi bolelo i v krku nebo nějaký jiný příznak,
ty ledviny nepodceňovat - moč nechej zkontrolovat určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 10:08

@stinga vidíš, tak to mne vůbec nenapadlo. Zkumavku mame, tak odebereme a vezmeme s sebou k dr. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 10:42

Tak jsem ho proklepala a bolí ho zada dole na dotek :zed: jedeme k dr ještě dnes, porad doufám, ze to ma jen prelezene, ale nechám mu zkontrolovat tu moc. Díky @stinga za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.1.24 11:13

Ahoj, dcera 8 let to tak měla před Vánocemi. Horečky kolem 38,5 jinak nic… test na covid negativní… tak jsme srazili vždy teplotu, lítali ji to sem tam, jak to měla dole tak byla vysmata, jak nahoře tak byla úplně rozbita. Trvalo to tři dny pak už byla bez teplot. Taky jsem nechapala co to je, ale co jsem se tak ptala maminek ve škole tak na tom byly decka podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14684
4.1.24 12:41

U nasich deti to byla hnisava angina (zcela bez bolesti a unavy), zanet ucha (bez bolesti a unavy), pata nemoc, sesta nemoc, sedma nemoc, nestovice. Vzdy teda teplota pres 39 nekolik dni, bez dalsich priznaku. Ty ledviny to taky muzou byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
4.1.24 12:56

My měli záhadný horečky bez příznaků v létě, holkám to přešlo během pár dní, mě to drželo tři týdny, testů mnoho a nepřišlo se vůbec na nic, pak to prostě přešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 13:11

Tak jsme doma, moč i crp negativní, covid test taky, dle dr to vypadá na parádní chřipku, podle horečky a schvacenosti. Vůbec jsem nevěděla, ze muze probíhat i takhle :? alespoň jsem uklidnila sebe, ze jsem ho nechala komplet vyšetřit a nema nikde zánět

Díky všem za rady, mne to vždycky tak vykoleji, když jim neco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
4.1.24 18:13

@Tichošlápek nechci strašit ale pokud je to chripka tak to asi chytnete a průběh nemusí být nic moc… :( deti to většinou nějak zvládnou bez komplikací ale já už pak měla náběh na zápal plic a atb… tak se držte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
4.1.24 18:45
@Tichošlápek píše:
Tak jsme doma, moč i crp negativní, covid test taky, dle dr to vypadá na parádní chřipku, podle horečky a schvacenosti. Vůbec jsem nevěděla, ze muze probíhat i takhle :? alespoň jsem uklidnila sebe, ze jsem ho nechala komplet vyšetřit a nema nikde zánětDíky všem za rady, mne to vždycky tak vykoleji, když jim neco je

je dobře, že jste šli, přeju ať je synkovi brzy lépe, a snad to ostatní nechytnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
4.1.24 18:56

Do uší doufám lékař nakoukl… U hnisavého zánětu středouší nemusí být CRP výrazněji zvýšeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
4.1.24 18:59

Jakákoliv dětská nemoc, taky ledviny, zánět močového měchýře, stejně tak klidně ten nový dětský tichý zápal plic (dítě s horečkami, ale ne kašel).
Pokud budou horečky pokračovat, vzala bych dítě k lékaři.
Edit: až teď dočítám, u lékaře jste už byli. Dělala kontrolní poslech plic, rtg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9647
4.1.24 19:02
@Doctus píše:
Do uší doufám lékař nakoukl… U hnisavého zánětu středouší nemusí být CRP výrazněji zvýšeno.

Předpokládám, že zánět ucha by dítě nepřehlédlo. Horší bolest jsem v životě nezažila, zlatý porod a trhání osmiček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí