Horečka u devítiletého bez příznaků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18668
4.1.24 19:15
@Jahru píše:
Předpokládám, že zánět ucha by dítě nepřehlédlo. Horší bolest jsem v životě nezažila, zlatý porod a trhání osmiček :mrgreen:

Kamarádky kluk jen hůř na ucho slyšel a měl slusne rozjetý zánět fo nebolel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 19:16

@Sunlight515 rtf nedělala, dítě ani nekašle :) poslechla si ho a poslech úplně čistý

@Doctus Nenakoukla, ale zánět ucha známe a to bolí jak čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.1.24 19:40

Tohle jsme letos měli asi 2× přesně jak popisujete. Jednou nás odvezla i rychlá, jelikož horečka byla 40,5 a nešla nijak srazit. Vždy to bylo dle testů virové a přešla horečka do 4 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
4.1.24 22:59
@Jahru píše:
Předpokládám, že zánět ucha by dítě nepřehlédlo. Horší bolest jsem v životě nezažila, zlatý porod a trhání osmiček :mrgreen:

Zánět středního ucha u dětí je v tomto zrádný. Někdy totiž nemusí bolet vůbec a může se projevit jen vysokými horečkami bez zdánlivě dalších příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
5.1.24 06:14
@Doctus píše:
Zánět středního ucha u dětí je v tomto zrádný. Někdy totiž nemusí bolet vůbec a může se projevit jen vysokými horečkami bez zdánlivě dalších příznaků.

No vidíš to, zase jsem chytřejší. U mně ani dětí se to přehlédnout nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.1.24 07:05
@Jahru píše:

5leta dcera mela 5 dni vysoke horecky a nic k tomu, ani bolest, ani unavu. Jen zpetne jsem si uvedomila, ze na jedno ucho spatne slysela. Pak ji praskl bubinek. Doktorka na ORL uvazovala i o hospitalizaci, dcerin stav se ji nelibil. Dcera se lecila 7 tydnu.

A muj manzel byl ve 2 letech hospitalizovan kvuli vysokym horeckam a nic k tomu. Kdyz si s nim nevedeli rady, prevezli ho do vetsi nemocnice. Ani tam na nic neprisli. A pak mu tam praskly oba bubinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caroline_cari
6.1.24 19:40

@Tichošlápek my letos to stejné ale i s rýmou, byl to covid :lol:

• Citovat
  • Upravit
21311
6.1.24 20:14

Tak jen pro info, kdyby někdo do budoucna řešil - včera ještě horečka, na dnešek propotil pyzamo i s dekou, v noci jsem ho koupala a dnes - jak rybička. Jen v puse se mu udělaly cervene pupinky s bílou tečkou, asi z horečky. Dnes jsem dělala znovu test na covid a chřipku - ten kombi a chřipka byla pozitivní. Zbytek rodiny se ale zatím drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
6.1.24 20:31

@Tichošlápek možná nějaký afty? :think: Ale je dobre, ze se to nějak vyvrbilo a už je lip, tak at se da brzy do kupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.1.24 18:42

Holky, tak teď vyletela horečka mladšímu :zed: je vůbec možné, aby to dostal po takové době od staršího nebo pritahnul domu nějakou novou breberu?

Já mam na víkend wellness jen pro sebe, nemůžu lehnout taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+