Bakalářka - citace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahooj, možná to sem nepatří, ale už vážně nevím, na koho se obrátit. Jsem zoufalá, kvůli svoji bakalářky. Neumím s počítačema, ani formátovat ve wordu a tohle je pro mě fakt peklo. Takže, jak mám vložit do textu citace podle citačního stylu, který word nenabízí? Když dám reference - vložit citaci, tak tam si mám vybrat různé styly. Jenže my musíme citovat podle stylu AMA, který v nabídce není. Jak to mám udělat prosím?
Ty fakt se svojí češtinou studuješ vysokou školu? Kromě toho neumíš základ s PC? Prosím tě, napiš, co studuješ, ať je to tady jako odstrašující případ úrovně úpadku vysokého školství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahooj, možná to sem nepatří, ale už vážně nevím, na koho se obrátit. Jsem zoufalá, kvůli svoji bakalářky. Neumím s počítačema, ani formátovat ve wordu a tohle je pro mě fakt peklo. Takže, jak mám vložit do textu citace podle citačního stylu, který word nenabízí? Když dám reference - vložit citaci, tak tam si mám vybrat různé styly. Jenže my musíme citovat podle stylu AMA, který v nabídce není. Jak to mám udělat prosím?
A nechceš, abychom ti to rovnou napsali my? Jasně, že Word AMA rovnou nenabízí, ale nabízí třeba horní index. A krom toho má Word výborně zpracovanou nápovědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ručně? Ne všechno jde vyřešit jedním kliknutím… navíc zrovna Word má dobře zpracovanou nápovědu, hledat info k ukončení VŠ bys měla především na té VŠ. Ovšem tam by tě s takovou otázkou dost možná poslali kamsi, ze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pro Word je super program a doplněk Zotero. Krásně v něm všechno uchovávas a do práce jen pinkas na dvě kliknutí. Ale když vidím, jak s tím bojuješ. Tak to asi nedáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ty máš mít vš ![]()
a ještě nezapomeň, že dole máš uvádět zdroje, na to zas funguje zápatí, twl, já bych vám ty diplomy fakt nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, zda rozumím otázce. My dostali podklady k psaní BP, kde jsme měli vše přesně nařízeno. Velikost písma, formu citací, nadpisy, okraje, pevné mezery apod. A tím jsem se řídila. Proč se neporadíš se spolužáky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak musela jsi psát jiné práce v rámci studia, takže dotaz na vložení citací do bakalářky nechápu.
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 píše:a ty máš mít vš
a ještě nezapomeň, že dole máš uvádět zdroje, na to zas funguje zápatí, twl, já bych vám ty diplomy fakt nedala
Proc dole? My je uvadeli na konci. Samozrejme v textu byly odkazy na citace atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
pokud potřebuješ se závěrečnou prací pomoct, dej vědět.
RZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit