Bambino Merino zavinovačka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
11.7.12 21:30

bambino merino zavinovačka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má, nebo měl někdo tuto zavinovačku a jaká byla spokojenost? Jak se s ní zavinovalo, jestli v ní miminku nebylo teplo nebo zima a tak. Podle všeho by měla být merino zavinka učiněný zázrak, tak by mě zajímalo jestli to tak je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
11.7.12 21:36

Mela jsem ale z ceskeho zdroje od anavy nebo sijeme detem. Jsou levnejsi, jen nejsou barevne. Je to opravdu vynikajici vec, doporucuju kudy chodim. Krasne reguluje teplotu - dite se nepoti (ted v teplech, kdy se potila na hlave jsem ji treba dala na polstar), v zime mu neni zima. Krasne se s ni zavinuje, jak je pruzna a velka, tak to jde krasne, lepe nez s obycejnou plenou.

pro me jedna z nejlepsich investic, na rozdil od normalnich zavinovacek ji pouzivam dodnes jako lehkou deku do kocarku, je i dobre skladna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.7.12 22:03

Jé, tak to jsem ráda, děkuju. Oni ty věci sem dříve dováželi, ale už se to tu nedá sehnat. Měla jsem pro starší od nich spacáček.
No teď lituju, že jsem objednávala ještě bavlněnou. Mohla jsem koupit radši dvě merino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:03

Připojuji se k suik. Mám od Anavy a vřele doporučuji kudy chodím. Na všechny děti jsem měla klasické a později rychlozavinovačky a na poslední Zuzanku jsem neodolala a koupila merino Anavy a jsme tak nadšená, že si do ní ještě budu muset pořídit jedno mimi :mrgreen: :hug:

Ne opravdu, když mi přišla, tak jsem na ni hleděla a přemýšlela, že jsem se asi napálila, ale pak jsem zabalila a od první chvíle jsem velmi moc spokojená. Ač to tak nevypadalo, tak i bez převázání zůstane mimi celou noc zavinuté. Jsem opravdu 200% spokojená a teď mám super dečku, kterou využiju ještě pěkně dlouho.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.7.12 22:08

@AninaEli ještě další miminko? :mrgreen: Závidím ti, taky bych jich chtěla tolik.
Právě si říkám jestli se to nějak převazuje nebo jinak přichytává. Na první dceru jsem měla jen rychlozavinovačky. Ona ta bambino merino je menší než Anavy, tak třeba to s ní tak dobře nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:09

Našla jsem fotku, jak Zuzanka spinká ráno, po celé noci, stále zabalená, jak jsme jí zabalila večer a to jsem jí brala k sobě na kojení.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:11

Nepřevazuje, drží to samo.
S tou velikostí nevím, já jsme si schválně vzala větší, protože děti jsou dnes větší a ta menší velikost je tak na šestinedělí

@Vera111 píše:
@AninaEli ještě další miminko? :mrgreen: Závidím ti, taky bych jich chtěla tolik.
Právě si říkám jestli se to nějak převazuje nebo jinak přichytává. Na první dceru jsem měla jen rychlozavinovačky. Ona ta bambino merino je menší než Anavy, tak třeba to s ní tak dobře nepůjde :think:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.7.12 22:12
@AninaEli píše:
Našla jsem fotku, jak Zuzanka spinká ráno, po celé noci, stále zabalená, jak jsme jí zabalila večer a to jsem jí brala k sobě na kojení.

to je krásný :srdce: Krásná holčička
ta čepička, to je taky merino od Anavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.7.12 22:18

Ja jsem taky vychytala dost pevnej balik, ze kteryho bylo nemozne se vykroutit, jak to pruzi, tak se krasne utahne. A ten posledni cip co zbyde se dal krasne zastrcit.

ja ji budu mit ted na druhe dite, jen ji musim vyprat…me prijde, ze se ani tolik nespini, vlna je trochu samocistici. Ja si taky rikala, co je to za hadrik, kdyz jsem ji rozbalila ;)

mela jsem ji i v porodnici…jen jsem to jeste tolik neumela utahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:20

Ne čepička není od Anavy, tenkrát ji ještě neměli, ale teď už jí také dělají, jen je v přírodní barvě, ale viděla jsem ji a je moc pěkná a tenoučká.
Já jí koupila na „nošení dětí“.

A teď jsem asi našla tu bambino merino zavinovačku a tam píší, že je 95×95 a ta Anavy 110 X 110, ale ty rychlozavinovačky bývají jen 75×75, takže není zase tak malá ta bambino. No je hezká ta barevná, ale ta přírodní je pak na kluka i holku a levnější, takže pokud ještě nemáš, šla bych do Anavy.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.7.12 22:21

@AninaEli ;-)

koukam, ze mas taky kozisek, ja ho teda mela hlavne do kocarku, pak do lehatka a na denni lezeni. Na nocni spani teda jsem se trochu bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.7.12 22:23

To jsem ani nevedela, ze je vetsi, ja ani nevim jakou mam velikost, mam ze sijeme detem, tehdy anavy myslim nebyla. Mozna mam taky mensi, ale nevim.

taky existujou dve tloustky, teda anavy ma. ja mam myslim tu tenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:25

Já ji koupila až později, takže první asi dva týdny byly v normální a dodatečně mi bylo moc líto, že jsme ji neměla hned. No zaváhala jsem.

Ano, ano první, druhé…zabalení jsem si nevěděla rady a trochu jsem pochybovala, ale jak jsme se to naučila, tak bych jí nedala.

A v postýlce jsem měla kožešinu, ale také mi to moc nesedělo, tak jsme na ní aspoň dávala flanelovou plenku. Jak se malá začala povalovat, tak jsem jí dala pryč.

@suik píše:
Ja jsem taky vychytala dost pevnej balik, ze kteryho bylo nemozne se vykroutit, jak to pruzi, tak se krasne utahne. A ten posledni cip co zbyde se dal krasne zastrcit.

ja ji budu mit ted na druhe dite, jen ji musim vyprat…me prijde, ze se ani tolik nespini, vlna je trochu samocistici. Ja si taky rikala, co je to za hadrik, kdyz jsem ji rozbalila ;)

mela jsem ji i v porodnici…jen jsem to jeste tolik neumela utahnout

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.7.12 22:27

Já mám tu silnější, mě se líbila víc, ale nevím ta tenká je také super. Teď na léto by se jistě víc hodila i jen jako dečka. Pořád ji někde tahám v kočárku.

@suik píše:
To jsem ani nevedela, ze je vetsi, ja ani nevim jakou mam velikost, mam ze sijeme detem, tehdy anavy myslim nebyla. Mozna mam taky mensi, ale nevim.taky existujou dve tloustky, teda anavy ma. ja mam myslim tu tenci.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.7.12 22:29

@AninaEli na holčičku i na kluka… manžel kluky neumí :lol: Tohle bude jeho třetí holčička :mrgreen:
Jinak tu bambino už mám objednanou, ale tu Anavy možná objednám taky, stejně budou potřeba aspoň dvě na střídání. Teda aspoň u první dcery jsem pořád střídala, protože byla děsně ublinkaná a občas se pročůrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí