Bambulkové pletení a háčkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4024
6.12.11 09:25

Bambulkové pletení a háčkování.

Ahoj maminky :mavam: , které pletete nebo háčkujete z bambulkové příze. Jsem začátečník a vůbec se mi to nedaří. Moc vás prosím o nějaké rady a typy na odkazy, kde bych se to mohla naučit. :jazyk: Moc děkuji všem za dobré nápady. Musím ještě dodat chci pléct /háčkovat/ šálu + čepici pro malou slečnu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
6.12.11 09:54
katyca píše:
Ahoj maminky :mavam: , které pletete nebo háčkujete z bambulkové příze. Jsem začátečník a vůbec se mi to nedaří. Moc vás prosím o nějaké rady a typy na odkazy, kde bych se to mohla naučit. :jazyk: Moc děkuji všem za dobré nápady. Musím ještě dodat chci pléct /háčkovat/ šálu + čepici pro malou slečnu. :srdce:

A co kdyby sis to zadala do Google?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
6.12.11 10:04
tasa píše:
katyca píše:
Ahoj maminky :mavam: , které pletete nebo háčkujete z bambulkové příze. Jsem začátečník a vůbec se mi to nedaří. Moc vás prosím o nějaké rady a typy na odkazy, kde bych se to mohla naučit. :jazyk: Moc děkuji všem za dobré nápady. Musím ještě dodat chci pléct /háčkovat/ šálu + čepici pro malou slečnu. :srdce:
A co kdyby sis to zadala do Google?

No už jsem něco našla a to na šálu je to tedy opravdu jednoduché, ale na čepičku vůbec nic :( , tedy jeden zatím, ale ten je pro mě opravdu dost složitý. Tak jdu hledat dál.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Coney
19.8.13 18:42

kde

Ahoj,
kde se dá koupit bambulková příze v brně?
Prosím odpověď.
V kterém obcodě a na které ulici děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Coney
19.8.13 18:48

video

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat