Bambusové osušky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
4.10.17 17:32

Bambusové osušky

Ahoj děvčata,
chtěla bych nakoupit nové osušky a ručníky. Narazila jsem na osušky s vysokým podílem bambusu. V obchodech je vychvalují, ale zajímaly by mne vaše zkušenosti. Skutečně tak dobře sají? A co životnost? Vydrží nebo budu každý rok kupovat nové?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
4.10.17 17:43

Me nevyhovuji protoze dlouho schnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
4.10.17 17:52

Mam pro deti z DM, jsou uzasne, hodne saji, rychle schnou. Objevila jsem je s nejmladsi dcerkou, skoro tri roky, koupila jsem kazdemu diteti svoji. Jsou porad stejne, pevne, save. Maji ruzne velikosti, dle me eventualne i dospelemu staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68908
4.10.17 18:01

Mám dvě už mnoho let. Sají skvěle, jsou moc příjemné, schnou dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.10.17 18:05

My mame bambusove osusky od T-tomi a presne jak pise Jana206. Jsou super, hodne saji a rychle schnou. Mame je 3 roky a porad vypadaji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.10.17 18:14

Mám je teprve pár měsíců ale jsem s nimi spokojená. Jsou příjemné, dobře sají a schnou tak nějak normálně. Brala jsem je hlavně proto, že mají být víc odolné proti bakteriim a plisnim.

• Citovat
  • Upravit
21311
4.10.17 18:21

Jsou super. Postupně jimi nahrazuji ty klasické. Schnutí nevim, dávám do susicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
5.10.17 12:35

Mame bambusove rucniky od Matejovskeho, i bambusove zupany. Jsou moc prijemne, ale pridanou hodnotu oproti frote tam moc nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný