Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mam pro deti z DM, jsou uzasne, hodne saji, rychle schnou. Objevila jsem je s nejmladsi dcerkou, skoro tri roky, koupila jsem kazdemu diteti svoji. Jsou porad stejne, pevne, save. Maji ruzne velikosti, dle me eventualne i dospelemu staci.
Mám dvě už mnoho let. Sají skvěle, jsou moc příjemné, schnou dlouho.
My mame bambusove osusky od T-tomi a presne jak pise Jana206. Jsou super, hodne saji a rychle schnou. Mame je 3 roky a porad vypadaji dobre.
Mám je teprve pár měsíců ale jsem s nimi spokojená. Jsou příjemné, dobře sají a schnou tak nějak normálně. Brala jsem je hlavně proto, že mají být víc odolné proti bakteriim a plisnim.
Jsou super. Postupně jimi nahrazuji ty klasické. Schnutí nevim, dávám do susicky
Mame bambusove rucniky od Matejovskeho, i bambusove zupany. Jsou moc prijemne, ale pridanou hodnotu oproti frote tam moc nevidim.
Ahoj děvčata,
chtěla bych nakoupit nové osušky a ručníky. Narazila jsem na osušky s vysokým podílem bambusu. V obchodech je vychvalují, ale zajímaly by mne vaše zkušenosti. Skutečně tak dobře sají? A co životnost? Vydrží nebo budu každý rok kupovat nové?
Díky